Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcıları Bingöl ve Torun, Adana'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Türk vatandaşlarına ait kimlik bilgilerinin sızdırıldığı iddialarına ilişkin, "Mahremiyet, devletin gizliliğinin en temel yapısı deşifre olmuştur.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Türk vatandaşlarına ait kimlik bilgilerinin sızdırıldığı iddialarına ilişkin, "Mahremiyet, devletin gizliliğinin en temel yapısı deşifre olmuştur." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Tekin Bingöl, CHP Adana İl Başkanlığı'nda düzenlenen programda partililerle bir araya geldi.

Torun, yaptığı konuşmada, Karaman'da yaşanan olayın üstünün kapatılmaya çalışıldığını, buna izin vermeyeceklerini, çocuk istismarı yapanların cezalarını bulana kadar üstlerine gideceklerini belirterek, "Sayın Genel Başkanımızın bir ifadesiyle gündem yapıp olayı kapatmaya çalışıyorlar ama asla başaramayacaklar. Bu konuda sorumlu olan bakan hesabını vermedikçe, sorumlular cezalandırılmadıkça ve bu olaylar sonlandırılmadıkça, bunun peşini bırakmayacağız." diye konuştu.

Bazı vatandaşların kimlik bilgilerinin sızdırıldığına yönelik iddialara da değinen Torun, şunları söyledi:

"Geçen gün bu olayla ilgili bir değerlendirme yapıldı. Ulaştırma Bakanı 'Bir şey olmaz', Sayın Başbakan 'Ben evimde ağırlarım' gibi ifadelerle olayı basite indirgemeye çalışıyor. Bu yaşanan bir infialdir. Yarın bu bilgiler ehliyetsiz, kötü niyetli insanların eline geçtiğinde ne yapacağız? Hangimiz 'Hangi bankadan bana borç çıkacak?', 'Üzerime olan tapu kimin üstüne çıkacak?' gibi kaygıların ortaya çıkmasının yanı sıra kimin kimle evli olduğu ve bu anlamda evlilik belgesi düzenlendiği ortaya çıkacak. Mahremiyet, devletin gizliliği ilkesinin en temel yapısı deşifre olmuştur."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ise Türkiye'de işlerin iyi gitmediğini ve sıkıntılı günler yaşandığını iddia ederek, bu süreci atlatacak bir siyasi iradenin iktidarda olmadığını belirtti.

Bingöl, "Vatandaşlarımızın çok ciddi geçim sıkıntısı var. Türkiye'de tarımdan turizme, sanayiden diğer iş kollarına varıncaya kadar ciddi sorunlar yaşanıyor ve maalesef ekonomik parametrelerin hepsinde ciddi bozulmalar var." ifadesini kullandı.

Bingöl, ülkeyi yönetenlerin Avrupa'da karikatür malzemesi olmasını tasvip etmediğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu yaşanan olay bizi gerçekten üzüyor. Biz, Türkiye'nin yöneticilerinin, ülkemizin itibar kaybetmesinden asla mutlu değiliz. Bu ülkeyi yönetenlerin mizah konusu, karikatür konusu, alay konusu olması bizi asla mutlu etmiyor. Çünkü bizim bir Türkiye sevdamız var. 78 milyona ayrımsız bakan, insan odaklı siyaset anlayışımız var."

Kaynak: AA / Politika

Tekin Bingöl Seyit Torun Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title