Haberler

CHP Gençlik Kolları Yüksel Mazmanoğlu'nu Andı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları, 30 Ağustos 1979 yılında CHP Gençlik Kolları Malatya İl Başkanlığı görevini yürütürken öldürülen Yüksel Mazmanoğlu'nu ölümünün 36. Yıl dönümünde andı.

CHP Malatya İl Binasında düzenlenen anma programında, Yüksel Mazmanoğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarının onuru ve şerefi olduğunu söyleyen CHP Gençlik Kolları Başkanı Barış Yıldız, "Onu anmak ve hatırlatmak bizler adına kutsal bir görevdir. 1979 yılında katledilen Yüksel Mazmanoğlu ve arkadaşlarının verdiği mücadele bugün bizlerin mücadelesidir. Bu mücadele Mustafa Kemalin Altı Okunun ışığında çağdaş ve modern bir Türkiye içindir. Bu mücadele devletin bağımsız, halkın eşit, hukukun adaletli, demokrasinin özde olduğu bir Türkiye mücadelesidir. Bu mücadele "Yurtta Barış Dünyada Barış" anlayışının gereğini yerine getirebilmenin mücadelesidir. Bu mücadele bugün Cumhuriyet Halk Partili gençlerin mücadelesidir" diye konuştu.

Yıldız, "Cumhuriyet Halk Partisi gençleri olarak bizler hukuk sistemi adil olana kadar, bürokrasi siyasetten bağımsız olana kadar, vatandaşların mezhepleri ve etnik kökenleri ile ayrımcılığa uğramadığı eşit olduğu günlere kadar mücadele edeceğimize söz veriyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Barış Yıldız Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title