Haberler

CHP Ezine Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

CHP'nin Ezine Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Sinema Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, ülkenin bu tabloyu hak etmediğini söyledi.

CHP'nin Ezine Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Sinema Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, ülkenin bu tabloyu hak etmediğini söyledi.

Ekonomide, hukukta, siyasette, demokrasi ve özgürlük konularında, insan haklarında, eşitlik ve adalet konularında Türkiye'nin dip sıralarda olduğunu savunan Erkek, "Eğer düşünce ve ifade özgürlüğünü yaşayamazsanız, demokrasi ve özgürlüğü tesis etmeniz mümkün değil" dedi.

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz ise terör olaylarının arttığını ifade ederek, "7 Haziran'dan sonra maalesef 300'ü aşkın şehit verdik. Maalesef Türkiye iyiye gitmiyor. CHP olarak buna asla izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Toplantıya, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, CHP İl Başkanı Nejat Önder, ilçe başkanları, yöneticiler ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Çanakkale Türkiye Ezine Politika Haberler

title