Haberler

CHP Eskişehir Milletvekili Batum Açıklaması

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, "Makyaj akmıştır. İnsanlarımızı 7 yıldır bu tür tapelerle içeride tutuyordunuz, şimdikine yalan diyorsunuz" dedi.

Batum, partisinin Milas Belediye Başkan adayı Muhammet Tokat'ın seçim ofisinin açılışı için geldiği ilçede gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de insanların benzer telefon kayıtlarıyla hapse girdiğini savunan Batum, şöyle konuştu:

" Türkiye'de dün akşam çok önemli bir olay oldu. 7 yıldır Türkiye'de yaşayan, Türk ordusunun yarısının, gazetecilerin, insanların, aydınların, bilim insanlarının hangi delillerle içeriye atıldığını bilen herkes kayıtları çok önemsedi. Çünkü insanlar buna benzer telefon kayıtlarıyla içeriye girdi. 7 yıldır bunu söyledik.  Yalan belgelerle meşhur 51 nolu DVD ile meşhur 5 nolu CD, bu tür sehven olduğu sonra kabul edilen telefon kayıtları, tapelerle insanlar, yargılandı, tutuklu kaldı, müebbete mahkum oldu."

Medyada genellikle kayıtların yalanlandığına dair açıklamaların yer aldığını ifade eden Batum, "Dikkat edin, ana medyada bile genelde kayıtların yalanlanmasını verdi. Türkiye'nin içerisinde bulunduğu durumu göstermek için çok belirleyicidir. Makyaj akmıştır. İnsanlarımızı 7 yıldır bu tür tapelerle içeride tutuyordunuz, şimdikine yalan diyorsunuz" diye konuştu.

Türk milletini kandırmanın mümkün olmadığını dile getiren Batum, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yalan olduğu TÜBİTAK raporuyla ispatlanmış tapelerle insanları tuttunuz, mahkum ettiniz, 'yargılamaya yeniden gerek yok' dediniz. Başbakanın yaptığı konuşmalar dün yayınlandı. Şimdi utanmadan 'üstüne gideceğiz, yalandır' diyorsunuz. Türk milletini kandırmak mümkün değil. Artık o surat ortaya çıkmıştır." - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Bedii Süheyl Batum Eskişehir Türkiye Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title