Haberler

CHP Eski Yönetiminden Adaylara Destek

Güncelleme:

CHP Urfa eski yönetimleri, partisinin adaylarına destek için bir araya gelerek "Biz birlik ve beraberlik içerisindeyiz" mesajını verdi.

Şanlıurfa'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski il ve ilçe başkanları, seçim döneminde partilerinin adaylarına tam destek verdiklerini açıkladı. Grup adına açıklama yapan eski başkanlardan Aziz Aydınlık, "Biz yan yana birlik ve beraberlik içerisindeyiz" dedi.

CHP, 7 Haziran Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Eski CHP İl Başkanı, Yusuf Köse, Aziz Aydınlık, Ferhat Karataş ve eski yönetim kurulunda bulunan Yusuf Kaya, Ahmet Aydın, Murat Yazar ve Mustafa Toplamacı'dan oluşan grup CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak'ın İpekyolu üzerinde bulunan seçim bürosunu ziyaret ederek partilerine tam destek verdiklerini açıkladılar.

Burada il ve ilçe başkanları adına açıklama yapan parti eski İl Başkanı Aziz Aydınlık "Bizler CHP'nin sahipleriyiz. Halk içinde bazı söylemler dolaşıyor, CHP'liler desteklemiyor diye. Öncelikle böyle bir şeyin olmadığını bilinmesini isteriz. Bizler Cumhuriyet Halk Partiliyiz, Ali Murat Bucak olsun, Hasan Oğul Bey olsun bizlerin bugün ki adaylarıdır. Şuan burada 11 eski il ve İlçe Başkanımız bulunmakta, delegeler ve Ankara delegeleri, yöneticiler hepimiz birlikte partimizi sonuna kadar destekliyoruz. Hiç kimse ayrım yapmasın. Sayın Bucak birinci sıra adayımızdır. Onu ve diğer milletvekili adaylarımızı destekliyoruz. Onlar bizlere misafir gelmişlerdir ve bizlerde onları baş göz üstüne kabul ediyoruz. Biz bu Parti'nin ve Cumhuriyetin sahipleriyiz. Onun için hiç kimse CHP'nin eski yönetiminin desteklemediğini düşünmesin, bizler tüm adaylarımızın arkasındayız ve destekçileriyiz" dedi.

CHP eski il Başkanı Aziz Aydınlık'ın açıklamasının ardından CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak ise yaptığı açıklamada "Seçim kampanyamız kapsamında İlçe gezilerimizi bitirdik. Şanlıurfa'da İpekyolu seçim büromuzda eski İl başkanımız ve ilçe başkanlarımızla birlikte bizleri burada ziyaret ettiler. Çalışmalarımızda destek verdiler, bizde onların camiasına ve onlara laik olmaya çalışacağız, İnşallah mahcup olmayız" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Ali Murat Bucak Ferhat Karataş İpekyolu Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title