Haberler

CHP Edirne İl Başkanlığı Köylünün Sorununu Dinliyor

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı ve CHP’li İl Genel Meclis üyeleri, merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek, köylünün sorunlarını dinledi.

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı ve CHP'li İl Genel Meclis üyeleri, merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek, köylünün sorunlarını dinledi.

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Şenol Geçmiş, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri İlkay Arnavut, Nedim İşcan, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güzel, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burcu Birgül, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Mehmet Geçmiş, İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanı Erdal Akgün'ün katıldığı köy ziyaretlerinde köylünün sorununu dinleyen CHP heyeti, sorunların çözüm yolları hakkında da genel bilgiler verdi.

İlk olarak Edirne Merkeze Bağlı Eskikadın Köyü'ne giden CHP heyeti, köylünün büyük ilgisiyle karşılandı. Köylülere hitaben konuşma yapan CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Şenol Geçmiş, üreticinin sorunlarını iyi bildiklerini ifade ederek partilerinin üreticinin yaşam standartlarını artırıcı politikaları olduğunu vurguladı.

İl Genel Meclis üyelerinin de aralarında olduğunu ifade eden Geçmiş, "Alın teriyle üreten köylülerimizin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla köy ziyaretlerimize başladık. Emeğinin hakkını alamayan çiftçilerimizin sorunlarını bir rapor halinde Genel Merkezimize göndererek, sorunların çözümü için çalışmalar yürüteceğiz" dedi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Köylü Milletin Efendisidir' sözünü hatırlatan Geçmiş, Musabeyli, Hacıumur ve Demirhanlı köylerini de ziyaret ettiklerini bildirdi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Merkez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title