Haberler

Chp, Diyabakır Milletvekili Adaylarını Tanıttı

CHP, Diyarbakır milletvekili adaylarını tanıttı.

CHP, Diyarbakır milletvekili adaylarını tanıttı.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde (GCC) düzenlenen aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Mehmet Sayım, milletvekili adayları Naci Sapan, Hüseyin Cihan Taşkıran, İlhan Baran, Hamit Fidan, Nurdan Erdiş, Serdar Kılıçoğlu, Recep Leygara, Emrah Anlı, Aslı Açıkgöz, Mehtap Uluban ve Engin Dayanık ile partililer katıldı.

Toplantıda konuşan 1'inci sıra milletvekili adayı Sapan, silahların susmasını barışın ve kardeşliğin konuşulması gerektiğini belirterek, "Genel başkanımız, senelerdir hepimizin içini yakan bu sorunun askere ve polise havale edilerek çözülemeyeceğini, ancak toplumsal uzlaşmayla, akılla, mantıkla, dayanışmayla olumlu bir sonuca ulaştırılabileceğini söylüyor. Bizler de senelerdir yaşananlar karşısında her zaman bunu söyledik. Eller tetikteyken, kan dökülürken, yürekler yanarken barış gelmez. Baskılar ve şiddet sona ermeden normalleşme ve çözüm gerçekleşemez" dedi.

Toplantı, adayların özgeçmişlerinin okunmasıyla sona erdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi İlhan Baran Taşkıran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title