Haberler

CHP'den Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Gazeteci Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı kınamak ve geçmiş olsun dileklerini iletmek için Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP Milletvekili Çetin Arık ve milletvekili adayları tüm gazetecilerin nezdinde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ı ziyaret etti.

Gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınamak ve geçmiş olsun dileklerini iletmek için Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP Milletvekili Çetin Arık ve milletvekili adayları tüm gazetecilerin nezdinde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, Metin Kösedağ'a çiçek takdim ederek, "Samimiyetimize inanın. Dostluğumuz her zaman baki kalıyor. Onun için özellikle geldik bütün adaylarımızla beraber. Sevgi ve saygı anlamında partimizin ufak bir geçmiş olsun hediyesi olarak kabul edin. Basın çok önemli bir unsur. Teknolojinin çok ileri olduğu, okuryazarın olduğu bir toplumda bilgilenme açısından çok önemli. Eğer basını bendendir, sendendir deyip veya tekme-tokatla, yumrukla, silahla, yasalarla, ekonomik baskılarla susturuyorsanız, yada bir basına ekonomik destekle olağan üstü yetki veriyorsanız ikiside felakettir. O zaman dışarıdaki vatandaşın kulağı duymaz, gözü görmez olur. Basın yanlışta yapsa doğruda yapsa insanlar aklı ile o yazılanın içindeki doğruyu bulurlar. Ama yeter ki yazılsın. Basını engellemek bir topluma yapılacak en büyük kötülüktür. Ahmet Hakan şunu demiş bunu demiş veya tahrik etmiş lafları dolaşıyor. Her şeyden önce Ahmet Hakan bir gazeteci, geçmişte öldürülen gazetecilerimizi hepimiz hatırlıyoruz yazık günah. Dolayısıyla toplumumuz eğer insani ve ahlaki açıdan demokrasinin bir nebze yukarıya gitmesini istiyorsa basın özgür olmalıdır" dedi.

CHP Milletvekili Çetin Arık ise Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek, "Bu saldırı sadece Ahmet Hakan'a değil bütün basın camiasına, bütün gazetecilere ve basın özgürlüğüne yapılan bir saldırıdır. " şeklinde konuştu.

CHP 3. Sıra milletvekili adayı Aşkın Genç yapılan bu saldırıya yeteri kadar tepki verilmediğini ifade ederek, "Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı hepimiz kınıyoruz. Ama gördüğüm kadarıyla kınamakta yetmiyor çok daha ciddi bir tepki verilmesi gerekiyor. Tüm partilerin kamuoyunda vatandaşların gençlerin gidip destek olması gerekiyor. Bir daha bu tip eylemler olmasın. Ben korkuyorum ki bu tip eylemler daha da fazla artacak basın camiası rahat rahat çalışamayacak" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Hakan Coşkun Çetin Arık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title