Haberler

CHP'den Huzurevi ve Müsiad'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce Milletvekili adayları Zafer Teber, Zekeriya Yanmaz, Abdullah Şahin, huzurevini ve MÜSİAD'ı ziyaret etti.

CHP Düzce Milletvekili adaylarının ilk durağı huzur evi oldu. Huzurevinde kalanlarla bir araya gelen adaylar, parti politikaları hakkında bilgiler verdiler. CHP'nin ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı ve çatışmacı yönetim anlayışına son vermeye kararlı olduğunu bildiren Zafer Teber, "Hiçbir vatandaşımızı ikinci sınıf vatandaş olarak görmeyen, hiç kimseye makbul vatandaş yada öteki vatandaş gözüyle

bakmayan bir partidir. CHP barış ve uzlaşı içinde bir arada yaşayan yurttaşların ülkesini kurabilmek için çalışmakta. Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünden yana" diyerek huzur evinden ayrıldılar.

CHP milletvekili adayları sonrasında MÜSİAD Düzce şubesine nezaket ziyaretinde bulundular. MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak ile görüşen adaylar, koalisyon sürecinin uzama nedenlerinden, ülkedeki terörün artışına kadar birçok konuda sohbet ettiler.

Zafer Teber, terörün artış hızı, ekonominin süratle düşüşünden ve siyasi tablonun hiç de iç açıcı olmadığına değinirken, dış piyasada ise Avrupa ve Müslüman ülkelerle ilişkilerimizin çok kötü olduğunu söyledi.

Teber "Bu ülkemiz için çok büyük bir handikaptır. Bu yaşananları Türk insanı hak etmiyor. Haziran ayında sahip olduğumuz problemler katlanarak artmıştır" dedi.

MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak ise yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi İsmail Çakmak Zafer Teber Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title