Haberler

CHP'den, Hakkari'deki Yoksul Ailelere 2 Bin 500 Gıda Paketi ve Bayram Şekeri

Güncelleme:

CHP Genel Merkezi, Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla, Hakkari'de ihtiyaç sahibi 2 bin 500 aileye gıda paketi ve bayram şekeri gönderdi. Paketleri, il başkanı dağıttı.

CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı'nın Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından Ramazan ayı nedeniyle parti Genel Merkezi tarafından Hakkari'ye gıda paketleri gönderildi. Gıda paketleri CHP Parti Meclis Üyesi Alper Keten ve CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı tarafından ailelere teslim edildi. Yardım paketlerinin geldiğini duyanlar da paketlerin dağıtıldığı bina önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

2 BİN 500 AİLEYE DAĞITILDI

Ramazan ve bayram dolayısıyla maddi durumu iyi olmayan 2 bin 500 aileye gıda yardımında bulunduklarını belirten CHP Parti Meclis Üyesi Alper Keten, şöyle dedi:


"Buraya gelip gördük ki, gerçekten maddi durumu iyi olmayan çok aile var. Hükümetin görevi burada hiçbir fakir aile bırakmamak. Fakat her gün ihtiyaç sahiplerinin çoğaldığı ve insanların zor durumda olduğunu görüyoruz. Özellikle Hakkari ve Yüksekova'da yakın zamanda yaşanan olumsuz süreçlerle ilgili birçok ailemiz mağdur durumda."


İL BAŞKANI, HAKKARİ HALKI ADINA KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı ise, Hakkari halkı adına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Yardım dağıtımı sonrası CHP PM üyesi Keten ve CHP Hakkari İl Başkanı Karahanlı, kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve 4 gün önce sel nedeniyle evleri hasar gören Kırıkdağ Köyü'ne gidip 'Geçmiş olsun' ziyaretinde buludu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkari Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

saygi lutfen:

Siyaset felsefesine gore , halkin inanciyla dogru orantida hareket eden siyasi parti ve kurumlar her zaman daha takdir kazanir. .

1
0
yanıtYanıtla
REALİST:

REKLAM İYİDİR

0
0
yanıtYanıtla
GÖNDER:

TAMAM ŞİMDİ CHPyi GÖRDÜK PEKİ BU HDP NE İŞ YAPAR ORALARDA BİR GÜN OLSUN BU HDPnin HALKA NE YARDIMINI GÖRDÜK NE HALK İÇİN NE BİR SOSYAL TESİS AÇTIĞINI HİÇ GÖRMEDİK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title