Haberler

CHP'den Doğu Çevre Yolu İncelemesi

Güncelleme:

CHP Kastamonu Merkez İlçe Teşkilatı, doğu çevre yolundaki çalışmaları yerinde görmek üzere bölgede incelemede bulundu.

CHP Kastamonu Merkez İlçe Teşkilatı, doğu çevre yolundaki çalışmaları yerinde görmek üzere bölgede incelemede bulundu.

CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Muzaffer Bıyıklı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, doğu çevre yolunda devam eden çalışmaların son durumunu yerinde inceledi. Bölgedeki gezi sonrası açıklama yapan Başkan Bıyıklı, "Burada edindiğimiz izlenimleri ve değerlendirmelerimizi değerli kamuoyumuz ile paylaşmayı bir görev sayıyoruz. Fotoğraflarla da belirlemeye çalıştığımız gibi, yolun asfaltlanması dahil tamamı bitirilmiş ancak yapımda gerekli yol yapım tekniklerine uyulmadığı için özellikle dolgu yapılan yerlerde yol boyunca yer yer çökmeler ve kaymalar görülmüş, yol, kullanıma açılmadan yeniden yoğun bir çalışma başlatılmıştır. Kayan ve çöken kısımların onarımının maliyeti, yolun yeniden yapımının maliyetinden yüksektir. Çünkü onlarca santimetre kalınlığındaki kilometrelerce asfalt sökülmekte, binlerce ton dolgu toprağını yerinden alıp nakletmek yapım kadar maliyet ortaya çıkarmaktadır. Anladığımız kadarı ile bu yolun yapımında pek çok yanlış yapılarak adeta bir hatalar zinciri oluşturulmuş; devletimiz on milyonlarca liralık zarara sokulmuştur. Bu paralar hepimizin cebinden çıkmaktadır ve hesabı sorulmalıdır. Bu yol için hazırlanmış olan proje uygun mudur, yol yapımında her türlü koşula ve her türlü zemine uygun yapım teknikleri varken, bu yolun yapımında kullanılan teknikler yeterli midir, gerekli kontroller yapılmış mıdır, ilgili kurumun kontrolörleri gerekli ve yeterli müdahalede bulunmuşlar mıdır, ortaya çıkan zararın sorumlusu kimlerdir ve tazmini yoluna gidilecek midir, yaklaşık on kilometrelik bir yolun yıllardır bitirilememiş olmasının siyasi sorumluluğu yok mudur? Bütün bu konularda ilgililerin kamuoyuna yeterli ve doyurucu açıklama yapmasını bekliyor, değerli Kastamonululara saygılar sunuyoruz" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Merkez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title