Haberler

CHP'den Dayanışma Toplantısı

CHP İlkadım İlçe Örgütü, Samsun’da özel bir otelde tüm partililerle birlikte dayanışma toplantısı düzenledi.

CHP İlkadım İlçe Örgütü, Samsun'da özel bir otelde tüm partililerle birlikte dayanışma toplantısı düzenledi.

Toplantıda ilk olarak konuşan CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel ve İl Başkanı Tufan Akçagöz, partililere yeni anayasa düzenlemeleri sürecinde daha çok iş düştüğünü vurguladılar.

Daha sonra söz alan CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin ise, "Hayat 1 mücadeleyse sosyal demokratların mücadelesi 2 mücadele. Bunun farkındayız. Bu enerji ve mücadeleyi tüm halkımıza, tüm katmanlara yaymak mecburiyetindeyiz. Bunun için toplumun her yerinde olacağız. Mücadele topyekundur. Önümüzde çok zorlu bir mücadele var. ya ileriki neslimize demokrasinin devamını vereceğiz ya da demokrasinin cenaze namazını en yakın zamanda kılacağız" diye konuştu.

Son konuşmacı olarak söz alan CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ise 6 aylık sürecin çok iyi değerlendirilmesi ve yeni anayasanın çıkmaması için çaba sarf ettiklerini belirtti.

CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Engin Altay'ın son anda Samsun'daki dayanışma toplantısına katılamadığı belirtildi. Toplantının sonunda partililer arasında hediye çekilişi düzenlendi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlkadım Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title