Haberler

CHP'den Çatı Adaya İlk Tepkiler

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP lideri Devlet Bahçeli'ye çatı aday olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu önermesi CHP'de bazı tepkilere neden oldu.

HÜSEYİN AYGÜN: CHP İSLAM'A AÇILDI

İslam Örgütü eski başkanı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığı CHP'nin 'sağa açılma'sının bir devamı; şimdi 'siyasal İslam'a da açılma' devri..

CHP'Lİ GÜNAYDIN: BU ÇATININ ALTINA GİRİLMEZ

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, Twitter'da, "Yağmur'dan kaçınmak için bu çatının altına girilmez; bu çatı şakır şakır akar" dedi.

MELDA ONUR: TROLLENDİK

İstanbul Milletvekili Melda Onur da yine Twitter üzerinden, "Tamam arkadaşlar, kabul trollendik. Uzlaşı toplantısında talep edilen profile uymuyor" dedi.

Onur, şunları yazdı; ''TOPLU CEVAP: Ekmeleddin Ihsanoğlu adaylığı konusunda hiç bilgim yok. Ama son katıldığım uzlaşı toplantısında talep edilen profile uymuyor.

Tamam arkadaşlar, kabul trollendik... Ama çatı adayını ilk kez duyunca vekil dediğin de bir bocalar... Daha da yazmam O halde ben Milletvekillerine grupta yapılan ankette yazdığım aday isimlerimi açıklayabilirim artık: 1-Sami Selçuk 2-Altan Öymen''

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Hüseyin Aygün Melda Onur Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500

Yorumlar (20)

emuiyeh:

desteklemiyorsan defol partüimizden hüseyin bey

10
11
yanıtYanıtla
ata celebiatacelebi@windowslive.com:

Sayin ekmeleddin ihsanoglu cok degerli bir insan...

11
6
yanıtYanıtla
Adınız Yazınass:

pkk şeriati hilafeti savunsaydı kurdistan coktan kurulurdu bende pkk nın yanında savasırdım tc ye karsı cünkü benim için ırkın bir önemi yok varsa yoksa seriat hilafet ALLAHUEKBER

4
10
yanıtYanıtla
Düriyem:

Onlar Ekmeleddine değil müslümana karşı.Namaz kılan herkese karşı.Zamanında mhp.ye de karşıydılar.Rahşan ablamız eli kanlı katiller demişti.71 yaşında adamla geçiş yapacaklar ondan sonra devran kendilerine gelecek.Rabbim ülkemize hayır getirsin inşallah

12
0
yanıtYanıtla
cazlak cazlak:

uzaydamı yaşıyor bu vatandaş halkı yüzde 99 müslüman ülkede hitleri stalnimi aday yapacaktı.çok yerinde bir karar olmuş tebrik ediyoruz syn kılıçdaroğlunu.ayrıca ATATÜRK de dindardı.''''Ey Millet! Allah birdir. Şanı büyüktür. Allah''''ın selameti, atıfeti ve hayrı üzerinize olsun. Koyduğu esas kanunlar, Kur''''ân-ı Azimüşşan`daki ayetlerdir. İnsanlara feyz ruhunu vermiş olan dinimiz son dindir. Ekmel dindir. Çünkü dinimiz akla, mantığa, hakikate uymamış olsaydı, bununla diğer ilahi ve tabii kanunlar arasında aykırılıklar olması gerekirdi. Bütün ilahi kanunları yapan Cenab-ı Hak`tır.'''' (Atatürk`ün S ve D. c. 2, s. 93)

10
2
yanıtYanıtla
atatürkçü:

ulen chp pkk lı birini aday yapsa itiraz etmezdin değil mi? hain adam..chp seni kovmadıkça oyumu vermem..

10
1
yanıtYanıtla
berk:

bizim dinimiz İSLAM böyle adamların chp yada başka partilerde olmaması lazım

4
6
yanıtYanıtla
iui asedefyildirim_21@hotmail.com:

tek müslüman akp mi hödük ! ! !

yanıt0
yanıt0
sonmez:

bu useyini sevmem ama dorusoyluyor teprik ediyorum

5
4
yanıtYanıtla
baba ali:

çok çok güzel zaten chp diye bir parti yok onlarsa bıttığını bılıyor bu adayda güzel sağcı müslüman bir adam çok güzel

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title