Haberler

CHP'den Büyük Zafer Yürüyüşü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı, 30 Mart yerel seçimleri öncesi parti il binasından Büyükşehir Belediyesi'ne kadar "Zafer Yürüyüşü" düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı, 30 Mart yerel seçimleri öncesi parti il binasından Büyükşehir Belediyesi'ne kadar "Zafer Yürüyüşü" düzenledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ile çok sayıda partilinin katıldığı yürüyüşte düdükler çalındı, hükümet aleyhine sloganlar atıldı.

Büyükşehir Belediyesi önüne kurulan platformda konuşan Devrim Kök, sözün bittiği yerde olduklarını belirterek, Türkiye Cumhuriyeti'nin başındaki karab ulutları el birliği ile dağıtacaklarını söyledi. 31 Mart sabahı 19 ilçeyi CHP'nin alacağını ifade eden Kök, Büyükşehir Belediyesi'ni de büyük bir farkla Mustafa Akaydın'ın kazanacağını kaydetti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise bu sevgi ve coşkunun 2009 yılında da mevcut olmasıyla Başbakanı üzdüklerini hatırlattı. Sıranın yeniden Başbakanı üzmeye geldiğini hatırlatan Akaydın, "Yine Atatürk'ün bayrağını, CHP'nin bayrağını Antalya'nın en tarihi binasına takacağız, Türk bayrağının yanına takacağız. Çok güzel kampanya yürüttük. Son düzlükteyiz. Zafer bizim olacaktır" dedi.

Antalya'nın aydınlanmanın kalesi, Cumhuriyet devrimlerinin bekçisi olduğunu ifade eden Başkan Akaydın, "Antalya'da 5 yıldır farklı bir çehre ortaya çıktı. Büyük projeler de yaptık ama, 'Önce insan' dedik. Hep insana öncelikli yatırımlar yaptık. Yarın sandığa gideceğiz. Ayakkabı kutusu partisini ayakkabı kutularına gömmek için sandıklara gideceğiz. Sayın Başbakan kuş yutmuş, sesi kuş sesi gibi çıkıyor. Belki yarından sonra aynı ses tonunda devam edecek Sayın Başbakan çünkü iyi bir ders vereceğiz. Pazartesi günü içinde şimdiden teşekkür ediyorum. Zafer bizimdir. Zafer ilericilerin, Atatürkçülerindir, devrimcilerindir, zafer inananlarındır" diye konuştu.

"30 MART'TA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın da yolun sonuna geldiklerini belirterek, 30 Mart'ta sandıkları patlatacaklarını söyledi. Türkiye'de 11 yılı aşkındır karanlık bir korku imparatorluğu kurmak isteyenlerin olduğunu iddia eden Günaydın, "Diktatörler her zaman yenilmeye mahkumdurlar. Onlar kadro halinde çalıştılar. Bir 'Milyon Ali' var. Milyon Ali'yi yarın İzmir'de tarih gömmeye hazır mısınız? Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i yarın gece Hatay'da tarihe gömme var mısınız? Geldik Antalya'ya. Biz Antalya'nın bütün ilçelerine talibiz. Mustafa Akaydın'ı yeniden başkan seçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yanlış anlaşılmasın diye hiçbir yakınlarının belediyeye girip çay bile içmediğini dile getiren Günaydın, "Onlar ise ülkenin kaynaklarını kendi öz çıkarları haline dönüştürmeye tereddüt bile etmiyorlar. Ülkede 13 milyon emekli var. Emeklilere daha yüksek maaş vermek 5 katrilyon. 5 katrilyon az para değil. Bunların götürdüğü paranın toplamı, bizim tespit edebildiklerimiz 250 katrilyon lira. İşte AKP budur. Alt tarafa din iman, üst tarafa han hamam. İşte AKP budur" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kalabalığı selamlayan başkan adayları karanfil dağıttı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Akaydın Gürkut Acar Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title