Haberler

CHP'den Belde Ziyaretleri

CHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı ve İl Kadın Kolları üyeleri Işıklar ve Sülümenli beldelerini ziyaret etti

CHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı ve İl Kadın Kolları üyeleri Işıklar ve Sülümenli beldelerini ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, göreve 18 ay önce geldiklerini anımsatarak bu süre içerisinde "uzak yakın" demeden ilçelere ziyaretlerde bulunduklarını, yöre halkının sorunlarını dinlediklerini belirtti.

Belde örgütleriyle de sürekli görüştüklerini kaydeden Görgöz, şunları kaydetti:

"Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın çoğu, örgütte yetişen parti emekçileri olunca, özlem daha da farklı oluyor. Yıllarca yol arkadaşlığının kazandırdığı dostluk bambaşka bir şey. Hem özlem gideriyor, hem de onlarla birlikte yöre insanımızı dinliyoruz. Partimize gösterilen teveccüh bizleri daha fazla umutlandırıyor ve mutlu ediyor. Kadın kollarımızla birlikte çalışıyoruz. Çünkü kadının olmadığı yerde başarılı olunmasının zorluklarını biliyoruz. Her gittiğimiz yerde, kadınlarımızı alanlarda görmek istediğimizi dile getiriyoruz. Umut veren ve güzel olan tarafta, belde örgütlerimizin canla başla kadınları da örgütleyerek çalışmak istemeleri." - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

YALÇIN GÖRGÖZ Sülümenli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title