Haberler

CHP'den Başkan Kurt'a Ziyaret

Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Başkanı Ersen Yeniceli, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Başkanı Ersen Yeniceli, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'u ziyaret etti.

İl yönetiminin gerçekleştirdiği çalışmalardan ortak projelere kadar birçok konunun gündeme geldiği ziyarette, Başkan Kurt önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, il yönetimi üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Kurt, "Zor bir dönemde görev aldınız. Zor bir iş, yürek isteyen bir iş. Amaç mutlaka iktidar olmak. Biz her konuda desteğe hazırız. Yaptığımız işlerde partimizin kazanmasını hedefliyoruz. Her ortamda CHP'li olduğumuzu söylemekle gurur duyuyoruz" görüşlerine yer verdi.

MERKEZDE PARTİ POLİTİKALARI VAR

Temel hedeflerinin CHP'nin iktidar olması olduğunu altını çizerek vurgulayan Başkan Kurt, "Bu da yerel yönetimlerin başarılı olmasından geçiyor. Şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmaları partimizin politikaları doğrultusunda gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz" dedi.

TÜM ESKİŞEHİR'İ DOLAŞACAĞIZ

CHP İl Başkanı Ersen Yeniceli ise yaptığı konuşmada, "Yerel hizmetler çok önemli. Halkımıza yerel hizmetleri en iyi şekilde anlatacağız. Onları bilgilendireceğiz. Zamanı etkin kullanarak karış karış tüm Eskişehir'i dolaşacağız. Halkımızla bir araya geleceğiz. Halkımızda gereken cevabı sandıkta verecek" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hatice Kılıç Odunpazarı Kazım Kurt Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title