Haberler

CHP'den Akharım Beldesine Ziyaret

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da yerel seçimlere katılacak tek belde olan Sandıklı ilçesine bağlı Akharım Beldesinde seçim heyecanı sürüyor.

Afyonkarahisar'da yerel seçimlere katılacak tek belde olan Sandıklı ilçesine bağlı Akharım Beldesi'nde seçim heyecanı sürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, Sandıklı İlçe Başkanı Yusuf Öztürk ve partililer beldeyi ziyaret ederek partilerinin Belediye Başkan adayı Sevinç Özdemir'e destek verdi. Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Görgöz, kadınların ve gençlerin siyasette daha aktif olmaları gerektiğini söyledi. Görgöz, "Sevinç Özdemir hem genç hem de kadın. Kardeşinize sahip çıkın. Beldeye kadın eli değsin. Kadınların siyasette daha iyi yönetici olduklarını görün" dedi.

Başkan adayı Özdemir ise, belde halkının gösterdiği ilgiden son derece memnun olduğunu kaydetti. Özdemir, "Her gün gece yarılarına kadar çalışıyoruz. Cuma günü de partimizin il kadın kolları yöneticileri gelerek bizlere desteğe devam edecekler" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Sandıklı Akharım Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title