Haberler

CHP'den AK Parti'ye Türkülü Yanıt

AK Parti Konak İlçe Başkanı Özkan'a, CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus'dan Türkü Cevap...

www.korkmahemserim.com adlı web sitesini açan AK Parti Konak İlçe Başkanı Latif Özkan'a, CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus da ''Korkmirem' adlı Azeri türküyle yanıt verdi.

İZMİR'de yaşam tarzına müdahale etmeyeceğini anlatmak için www.korkmahemserim.com adlı web sitesini açan AK Parti Konak İlçe Başkanı Latif Özkan'a, CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus da ''Korkmirem' adlı Azeri türküyle yanıt verdi. Ozan Mahmut Işık, dağda gördüğü aslan ve kaplandan korkmadığını ama yolda gördüğü yobaz, bağnaz, sofu ve molladan korktuğunu bağlamasıyla çaldığı türküyle söyledi.

İzmir'de CHP'nin ''AKP içkiyi yasaklayacak, kadınları kapatacak' iddialarıyla seçmeni aldattığını öne süren Ak parti Konak İlçe Başkanı Latif Özkan, bu iddiaları yalanlamak, yaşam tarzına müdahale etmeyeceğini anlatmak için www.korkmahemserihim.com adlı web sitesi kuruyor. Web sitesinin 15 gün içinde yayına gireceğini duyan CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus, partisinde Ozan Mahmut Işık'la birlikte düzenlediği basın toplantısında AK Parti'ye Azeri bir türküyle yanıt verdi. Partililerin alkışlarla eşlik ettiği türküyü bağlama çalarak söyleyen Ozan Işık, dağda kurt, aslan, kaplan görüp korkmadığını ancak yolda sofu, bağnaz, yobaz ve hoca gördüğünde korktuğunu dile getirdi.

Başkan Tunus, ''Bunun İzmirli'nin neyden korkup neyden korkmayacağını çok iyi tanımlayan bir türkü olduğunu düşünüyoruz. İzmir dogmadan, baskıdan, sindirmeden korkar. İzmirli onun dışında hiçbir şeyden korkmaz. Anlamı ve içeriği itibariyle güzel bir türkü dinledik. Şimdiye kadar hiçbir İzmirli CHP'li arkadaşımızın, yöneticimizin 'AKP gelirse şunu yapacak bunu yapacak oy kullanmayın onlara prim vermeyin' anlamında hiçbir söylemi olmamıştır. İzmirli'yi kimse inancından döndüremez. İzmirli bildiğini yapar. Kimse bununla uğraşmazsın. Uğraşanlar bunun tam tersi olacağını gayet açık bir şekilde görüyorlar. İçkiyi yasaklamayacağız bireysel özgürlüklerinize karışmayacağız vurgusunu yapmak bile bu anlamda bir sıkıntının olduğunu ifade ediyor' dedi.

KUTU

AZERİ TÜRKÜNÜN SÖZLERİ

ay balam

tek başıma çıkirem ben dağlara bala dağlara bala dağlara

dağlara bala dağlara

yangını volkan görirem

cin görirem can görirem

mezerde hortlak görirem

bin türlü tufan görirem

türlü bir yaban görirem korkmirem

korkmirem bala korkmirem

ay balam

şafak vakti düşürem ben çöllere bala çöllere bala çöllere

çöllere bala çöllere

kükremiş aslan görirem

kan giyen sırtlan görirem

dalgalı umman görirem

cin görirem can görirem

mezerde hortlak görirem

bin türlü tufan görirem

türlü bir yaban görirem korkmirem

korkmirem bala korkmirem..

ay balam

bu korkmamazlığım ile bu korkmamazlığım ile

vallahi bala billahi bala tillahi bala

harda bir yobaz görirem

harda bir softa görirem

harda bir molla görirem

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title