Haberler

CHP'den AK Parti'ye Katılım

Güncelleme:

Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Çakırhöyük beldesinde, CHP Belde Başkanı Hasan Cankara, AK Parti'ye katıldı.

Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Çakırhöyük beldesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belde Başkanı Hasan Cankara, AK Parti'ye katıldı.

Daha önceden CHP'li Belediye Başkanı Hasan Özdemir'in AK Parti'ye katıldığı Çakırhöyük Beldesinde CHP Belde Teşkilat Başkanı Hasan Cankara'da AK partiye geçti.

Geçiş törenine AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem parti teşkilatı katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, "AK Parti hizmet partisidir, adalet partisidir. Vatandaşımızda partimizin bu kriterlerini gördükçe, partimize olan teveccühü gün geçtikçe artmıştır. Girdiğimiz her seçimde oyumuzu artırarak çıkmamız bunun en güzel göstergesidir. Çakırhöyük Beldemizde de bu katılımlarla oyumumuzu her geçen gün artıracağız. Teşkilatımıza katılan Hasan Cankara'ya hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Çakırhöyük Belediye Başkanı Hasan Özdemir ise; Hasan Cankara'nın Beldenin ve CHP'nin önemli isimlerinden birisi olduğunu söyledi.

AK Parti saflarına katılan Hasan Cankara ise Cumhuriyet Halk Partisi'nin teşkilatına ve ekibine saygısı olmadığını iddia ederek, "Beni hiçe sayan CHP zihniyetini ile aynı yerde duramazdım. Ülkemizde 11 yıldan beri yapılan bu hizmetlerden ve Çakırhöyük beldesine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı AK Parti'deyiz. İnşallah bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içinde Çakırhöyük beldemizi daha da güzelleştireceğiz. AK Parti teşkilatına katılmaktan mutluyum. Bu noktada geçişimi sağlayan Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti ile siyasette çok şeyin değiştiğini söyleyen AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, "AK Partinin şiarı halka hizmettir. Halka hizmeti Hakka hizmet olarak gördüğümüz için AK Parti çatısı altında siyaset yapıyoruz. Hasan Cankara kardeşimizde Çakırhöyük beldemize hizmetkarlık yapmak için bugün aramızdadır. Son 11 yılda ülkemizde çok büyük gelişmeler yaşandı. AK Parti öncesi ekonomi çökmüş, siyaset çökmüştü. Ama AK Parti iktidarı ile Türkiye ayağa kalktı ve şahlandı. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve birçok alanda ciddi yatırımlar yapıldı. AK Parti iktidarı ile askeri vesayet ve bürokratik vesayet son buldu. Artık halkın kendi kendini yönettiği bir dönemi yaşıyoruz. Bu noktada AK Parti çatısı altında siyasi hayatına devam edecek Hasan Cankara'ya hayırlı olsun, teşkilatımıza hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu.

Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ise şöyle konuştu:

"Herkes eseriyle anılacak, hizmeti ile anılacak. Çakırhöyük beldemize yapılan hizmet ve yatırımları vatandaşlarımız görüyor ve ona göre kıyas yapıyor. Bunun sonucunda AK Parti artan oranda bir destekle tekrar tekrar tek başına iktidara geliyor. Bu millete tepeden bakanlara bende hesap soracağım diyenler AK Parti çatısı altında toplanıyor. Yaratılanı, Yaratandan ötürü severiz. Bizim için Türk olmuş, Kürt olmuş, Alevi olmuş, Sünni olmuş fark etmez. İnsan olması önemli. Biz vatandaşımızı ayırmadan her tarafa hizmet götürüyoruz. Çakırhöyük beldemizde bu hizmetlerin tamamından faydalandı. Bugün herkes AK Parti diyor. Çakırhöyük beldesi referandum ve genel seçimlerde gösterdiği başarıyı, yerel seçimlerde gösterecektir. Bugün aramıza katılan Hasan Cankara kardeşimiz iyi ki geldin, iyi ki aramızdasın ve birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu katılımın hayırlı olmasını diliyorum."

Konuşmaların ardından, AK Parti'ye katılan Hasan Cankara'ya rozet takıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ak Parti Adıyaman Besni Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title