Haberler

Diyarbakır'da CHP'den 17-25 Aralık Piyango Çekilişi

Güncelleme:

Diyarbakır'da, CHP İl Başkanlığı 17- 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun yıl dönümünde piyango çekilişi düzenledi.

Diyarbakır'da, CHP İl Başkanlığı 17- 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun yıldönümünde piyango çekilişi düzenledi. Adı yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna karışan 4 eski bakanın fotoğraflarının taşındığı eyleme katılan 10 kişiye çekilen kura ile Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi çeyrek biletleri verildi.

CHP Diyarbakır İl Başkanı Muzafer Sayın ile partililer, Şanlıurfa karayolundaki il binasının karşısında bulunan bir kavşakta bir sandık kurarak, 17-25 Aralık haftasının yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası olmasına dikkat çekmek için ilginç bir eylem gerçekleştirdi. Burada 17-25 Aralık operasyonlarına adı karışan 4 bakanın fotoğraflarının bulunduğu dövizleri taşıyan CHP İl Başkanı Sayın, "Türkiy'de yolsuzluk yapan ve rüşvet alan partiyi bilenlere yılbaşı çekilişi için Milli Piyango bileti veriyoruz" dedi.

İl Başkanı Sayın, adı yolsuzluklara karışan 4 esik bakanın fotoğraflarının bulunduğu dövizleri göstererek, "Resimdekilerin partisini bil. Piyango bileti kazan" dedi.

Daha sonra ise vatandaşlar dağıtılan kağıtlara parti adı ile kendi isimlerini yazarak konulan sandığa attı. Yaklaşık yarım saat sonra açılan sandıktan çıkan isimler kura ile çekildi. Verdikleri cevaplar doğru kabul edilen 10 kişi Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekişi çeyrek bileti hediye edildi. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title