Haberler

CHP'de Süheyl Batum'a İhraç Talebi

Güncelleme:

Emine Ülker Tarhan'ın istifasından sonra "İstifalar sürecek" açıklaması yapan Süheyl Batum için CHP MYK'da oy birliğiyle ihraç kararı alındı.

CHP MYK'da Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevkine karar verildi. Karar MYK'da oybirliği ile alındı.

Kararın gerekçesi olarak, Emine Ülker Tarhan'ın istifasından sonra, Batum'un, "İstifalar sürecek" şeklindeki açıklaması gösterildi.

TARHAN'IN İSTİFASI FİTİLİ ATEŞLEMİŞTİ

31 Ekim Cuma günü CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, ani bir kararla partisinden istifa etti. Tarhan, istifa dilekçesinde "Büyük umutlarla geldiğim CHP' den istifa ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"CHP KENDİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ" DEMİŞTİ

Tarhan bu açıklamasından 3 gün sonra CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum, Emine Ülker Tarhan ile aynı yolda, aynı düşünceleri paylaştıklarını belirterek, istifaların süreceği mesajını verdi. Batum, "CHP'yi sarsarak, kendine getirmeye çalışıyoruz." demişti.

"CHP, TUTARSIZ POLİTİKALARIN KURBANI"

CHP'nin son dönemde tutarsız politikaların kurbanı olmaya devam ettiğini söyleyen Prof. Dr. Süheyl Batum, "Karşımızda Türkiye'nin batısı için başka, doğusu için başka ve gelişmelere göre politika üretmeye çalışan bir CHP var. Herkese göre politika geliştirerek, halk oy vermez. Bir dik duruşun, bir politikan olur. O politikana göre gelişmeleri şekillendirirsin. Herkesin gönlü olsun da oy alalım, iktidara gelelim anlayışı ile iktidara gelen bir parti görülmemiştir. Rüzgarın önünde savrulmamak gerekir" diye konuşmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Emine Ülker Tarhan Bedii Süheyl Batum Eskişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (63)

işte doğru slogan:

türk-kürt kardeştir;ulusalcılar kalleştir. . . !!!

3
26
yanıtYanıtla
K R G L:

CHPDEN CEKIP GITMESI GEREKEN DUNYADAN BIR HABER KEMAL KILICTAROGLUDUR

15
2
yanıtYanıtla
kapkara:

ulusalcıları sepetleyin kırolara yer açılsın. . .

12
5
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

SIRADA İSA GÖK DİLEK AKAGÜN YILMAZ NUR KARTER OLMALI BUNLARSIZ PARTİ EN AZ 5 DAHA FAZLA OY ALIR. BİRDE ARTIK BIRAKIN İŞÇİ PARTİSİ ZİHNİYETİNDEKİ FAŞİST TİPLERİ PARTİNİZDE ADAY GÖSTERMEKTEN MİLLET EN ÇOKTA BUNDAN SİZE OY VERMİYOR.

10
6
yanıtYanıtla
zuhal:

çok şükür kemalizm ve ukusalcılık söylemleri altında faşizmi dayatan zihniyet artık bu partiyi terk ediyor, halkın emeğiyle gasp edilen haklarıyla ilgileneceğinize sizler mustafa kemalin askerleriyiz diye bağırmaktan öteye gidemediniz, sizin gibiler yüzünden millet atatürkten soğudu. . .

7
7
yanıtYanıtla
mufit.kalelim@m.m:

Dogru.konusani.dokuz.koyden.kovarlar,

7
7
yanıtYanıtla
tarsuslu:

helal sana kılıçdaroğlu!!!! baykalcıların hepsini ihraç edelim ki ecevitin halkçı çizgisini yakalayalım

8
5
yanıtYanıtla
KENAN MARDİN:

Aynen devam Kılıçdaroğlu . . . Senin gibi muhalefete can kurban.

13
0
yanıtYanıtla
kıliç:

şimdi daha çok istifa gelır, yeni chp kurulacak,

11
2
yanıtYanıtla
shahrukh khan:

Kılıcdaroğlu partide koltuğu hariç kimseyi görmek istemiyor :))

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title