Haberler

CHP'de Siyasi Partiler ve Örgütle Bayramlaşma, Bayramın 2. Günü

CHP’nin siyasi partilerle ve örgütle bayramlaşması Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 13 Eylül Salı günü gerçekleşecek.

CHP'nin siyasi partilerle ve örgütle bayramlaşması Kurban Bayramı'nın ikinci günü olan 13 Eylül Salı günü gerçekleşecek.

CHP'nin Kurban Bayramı programı belli oldu. CHP'nin siyasi partiler ve örgütle bayramlaşması 13 Eylül Salı günü gerçekleşecek. CHP'nin ziyaret heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Cihan Demirtaşoğlu yer alıyor. CHP'nin kabul heyeti ise CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, PM Üyesi Gamze Taşcıer, Kadın Kolları MYK Üyesi Zehra Eriç ve Gençlik Kolları Genel Sekreteri Genç Osman Killik'den oluşuyor.

İlk Ak Parti'yi ziyaret edecek ve Ak Parti'yi ağırlayacak

CHP bayramın ikinci günü saat 9.30'da Ak Parti'yi ziyaret edecek. Ardından saat 10.00'da DSP'yi, saat 10.20'de Vatan Partisi'ni, saat 10.40'da HDP'yi, saat 11.30'da BBP'yi, saat 11.55'de DP'yi, saat 12.10'da MHP'yi, saat 12.30 SP'yi ziyaret edecek.

CHP Genel Merkez'de ise ilk olarak saat 9.30'da AK Parti ağırlanacak. Ardından DSP'yi saat 10.00'da, Vatan Partisi'ni saat 10.20'da, HDP'yi saat 10.40'da, BBP'yi saat 11.30'da, DP'yi saat 11.55'de, MHP'yi saat 12.10'da ve SP'yi saat 12.30'da kabul edecek.

Öte yandan, CHP'nin örgütle bayramlaşması ise 13.30-14.30 saatleri arasında CHP Genel Merkez Lobisi'nde yapılacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kurban Bayramı Yasemin Öney AK Parti Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title