Haberler

CHP'de pankartlı eylem devam ediyor -

CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt'un, partiden Odunpazarı İlçe Belediye Başkan adayı gösterilmesine tepki gösteren bir grup partilinin, CHP İl Başkanlığı binası önündeki eylemi devam ediyor.

CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt'un, partiden Odunpazarı İlçe Belediye Başkan adayı gösterilmesine tepki gösteren bir grup partilinin, CHP İl Başkanlığı binası önündeki eylemi devam ediyor

Parti binasına "Demokrasi adına bu partide eylem var. Diren demokrasi" yazılı pankart asan ve bina önünde "Diren demokrasi" yazılı seçim sandığının üzerine temsili darağacı kuran grup, varil içinde ateş yakarak geceyi burada geçiriyor.

Grup adına açıklama yapan Ali Rıza Yılmaz, Odunpazarı Belediye Başkanlığı için 5 adayın başvuru yaptığını ancak bu adayların dışında CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt'un aday gösterildiğini anımsattı.

Alınan bu karara tepki göstermek için 5 gündür eylem yaptıklarını belirten YIlmaz, şöyle konuştu:

"Genel Başkan'ımız Kemal Kılıçdaroğlu, 'Hiçbir şekilde ilçe belediyelerine milletvekilleri aday olmayacak' demiştir ancak Odunpazarı'nda bu durum söz konusu değildir. Bu durumda demokrasinin yerine getirilmesi için eylem kararı aldık. Yetkililere sesimizi duyurmak için bu eylemi yapıyoruz. Kimsenin kendisini savaş meydanlarında kurulmuş, dünyanın en eski siyasi partilerinden biri olan CHP'den üstün görme hatasına düşmemesi konusunda uyarıyoruz. Yetkililerin bu hatayı bir an önce düzeltmesini bekliyoruz. Eylemimiz, anket sonuçlarına uyulana kadar, genel merkezimiz bu hatadan dönene kadar devam edecektir."

Yılmaz, Eskişehir dışından da partililerden destek aldıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Rıza Yılmaz Kazım Kurt Odunpazarı Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title