Haberler

CHP'de Mustafa Sarıgül'e Yeni Görev

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu'na destek veren Mustafa Sarıgül'ün yeni MYK'da yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcılığına getirilmesi bekleniyor.

CHP’de Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunu "Hezimet" olarak gören parti içi muhalefetin başlattığı tartışma üzerine alınan kurultay kararı için takvim işlemeye başladı. Kurultayda Kılıçdaroğlu'na destek kararı alan, Mustafa Sarıgül'ün de Parti Meclisine girmesi bekleniyor.

SARIGÜL'ÜN YOLU AÇIK

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) , 18. olağanüstü kurultay tarihini 5-6 Eylül olarak belirlerken, kurultayda dar kapsamlı bir tüzük değişikliği de yapılacak. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, grup başkan vekilliğinden istifa edip genel başkan adayı oldu. Kılıçdaroğlu'nun ise kendisini genel merkezde ziyaret edip desteğini bildiren eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü parti yönetimine alacağı öğrenildi.

GÜRSEL TEKİN'İN TAVRI DÜŞÜNDÜRÜYOR

Sarıgül'ün PM üyeliğine seçilip daha sonra MYK'ya gireceği ve yerel yönetimlerden sorunlu Genel Başkan yardımcısı olacağı belirtiliyor. Ancak Genel Sekreter Gürsel Tekin ile yıldızı barışmayan Sarıgül'ün bu makama getirilmesi halinde, Tekin'den nasıl bir tepki geleceği de merak konusu oldu.

"NE YAPILACAKSA KILIÇDAROĞLU İÇİN YAPILMALI"

Sarıgül, Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra yakın çevresine, PM’ye girmek için herhangi bir talebi olmadığını, ancak görev verilmesi halinde bunu değerlendireceğini söyledi. Kılıçdaroğlu’na tam destek verdiğini belirten Sarıgül, "Ne yapılacaksa, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yapılmalı" dedi. Sarıgül, 2015 seçimlerinde de milletvekili adayı olmayı planlıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Sarıgül Gürsel Tekin Eylül Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

CANNN:

bi gidin bee hep boş insanlar..

53
15
yanıtYanıtla
ERGUN:

BU PARTİDEN UMUDUM YOK. ZÜBÜK SİYASETİNDEN BAŞKA NE YAPATILAR ? MHP DE ÖYLE. ZÜBÜK SİYASETİ HEP

46
8
yanıtYanıtla
AHMET:

kılıçdaroğlu sarıgül gürsel tekin haluk koç bahçeli okta vural vs gibi vekiller olduğu sürece ak pardi iktidarına hiç bişey olmaz evvel ALLAH

41
7
yanıtYanıtla
efekentli:

bu kadar olaya rağmen basiretsiz kılıçdaroğlu hala orada kalırsa bir daha chp ye oy vermem.Geçen seçimde yönetim olarak ortalığı birbirine düşürdünüz bir çok seçmeni küstürdünüz hala orada kalmanız artık zarardır , arsızlıktır.

29
17
yanıtYanıtla
WW:

MORGÜLÜN İSMİNİ ABD YE GİTTİKTEN SONRA ABD DEN AÇIKLAMIŞTI KE MAL. BUNLARIN KİMLERİN ADAMI OLDUĞU NERELERDEN EMİR ALDIKLARI VE GÖBEKLERİNİN NERELERE BAĞLI OLDUĞU ÇOK AÇIK.

32
7
yanıtYanıtla
zlatan:

ulan kılıçdaroğluda konuşmaya gelince biz koltuğa yapışmadık der başarın yok kardeşim yapışmadıysan bırak ama o imkanları kim bırakabilir dimi..siyasilerin hepsi aynı terane

28
6
yanıtYanıtla
PANZER:

Tarihe bakarsak Inenü ailesinden bu yana gelenler hep basa Kuklar getirildi ( haa, Deniz Baykal haric o bisiler yapmaya calisti ipini kopardilar)! CHP GIZLI iPLERI CEKENLERI YOK ETMELI VE GENC DINAMIK, ILERI GÖRÜSLÜ GELMELI, DEGILSE YOKOLUR GIDER!!!

21
0
yanıtYanıtla
HLM:

YALAKA makam için destekliyorsun zaten kılıçdaroğlunu.

18
3
yanıtYanıtla
SDT:

Bende genel şecimlerde chp den nillet vekili adaylığımı koyacak param var.verrrim rüşveti olurum vekil.ondan sonra soyarım vatandaşı.hey allahım ya

10
8
yanıtYanıtla
ASLAN:

Sarıgül yarın Kılıçdaroğlunu da satar bu adamın geninde var adam satmak bu adam her zaman ikili oynamıştır.

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title