Haberler

CHP'de Köşk İçin Atilla Kart'ın İsmi Gündemde

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı için aday arayışında olan CHP'de, Konya Milletvekili Atilla Kart'ın ismi de muhtemel adaylar arasındaki yerini aldı.

Gündemin en sıcak konusu Cumhurbaşkanlığı seçimleri. Kamer Genç'in gönüllü adaylığını saymazsak daha ortada hiçbir partiden aday yok. Partiler bu konudaki kararını ne zaman açıklayacak bilinmez ama CHP bugün gerçekleştireceği MYK'da bu konuyu ele alacak.

BAŞBUĞ RAFA KALKTI

Şu ana kadar CHP için kulislerde birçok isim telaffuz edildi, bunların başında İlker Başbuğ geliyor. Fakat CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "sivil aday" tanımı yüzünden bu isim rafa kalkmış görünüyor. Öte yandan, kadın aday olarak adı sıkça geçen Emine Ülker Tarhan ve Güldal Mumcu ise siyasi kimlikleri yüzünden listeye girebilme ihtimali olamayan adaylardan...

ORTAK ADAYA SICAK BAKILMIYOR

CHP kulislerinde konu genel Başkan'ın talimatı dolayısıyla açıkça dile getirilmese de MHP ile ortak adaya hiç sıcak bakılmıyor. İlk turda herkesin kendi adayını çıkaracağına kesin gözüyle bakılıyor.

FARKLI İSİMLER GÜNDEME GELİYOR

Konu gündeme geldiğinden beri CHP adayı için çok fazla isim konuşuldu. Deniz Baykal, Ümit Boyner, Hikmet Çetin ve Prof. Mehmet Haberal'ın da isimleri sıkça dile getirildi. Son günlerde ise en çok konuşulan siimlerden biri CHP Konya milletvekili Atilla Kart.

"HER KESİMDEN OY ALABİLİRİM"

CHP'nin hukukçu vekillerinden olan Atilla Kart bu konuda yorum yapmak istemese de böyle bir teklif gelmesi halinde bunu olumlu karşılayacağı konuşuluyor. Zira Kart'a göre, her kesimi kucaklayabilecek aday arayışı kendisiyle sonlandırılabilir. Kulislerde konuşulanlara göre Atilla Kart'ın "Her kesimden oy alabilirim" dediği iddia ediliyor.

CHP'nin henüz isim konusunda verilmiş bir kararı yok, böyle bir karar verilmediği gibi Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti içerisinden bir aday göstermesi de beklenmiyor. Yerel seçimlerde, büyükşehirlerde olduğu gibi her kesimden oy alabilecek aday arayışı CHP'yi baya yoracak.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu İlker Başbuğ Atilla Kart Konya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500

Yorumlar (9)

POYRAZpoyraz4155@hotmail.com:

KİLİÇDAROĞLUNUN MAÇASİ YİYORSA KENDİ ADAY OLSAYA BİLİYOLAR NASİL OLSA HİÇBİR ŞEKİLDE CHPNİN ADAYİ KAZANAMİYACAK

16
0
yanıtYanıtla
gökhan çakırgokhancakir@mynet.com:

Baykal bizi plaja götür

13
0
yanıtYanıtla
Ms.96312@hotmail.com:

yahu kamer genç gibi biri varken(!) başka isim aranır mı?!! :)))

8
0
yanıtYanıtla
sonmezsssonmezdag@hotmail.com:

ya adamin bir kac kez dinledim konusmayi beceremiyor erki kazanmak istiyorsa imami hatip mezunu ady gosterin tayip gibi ciksin meydenlara cenet masalari anlatsin bizim koyunlar bakin nasil pesinden kosuyor

3
5
yanıtYanıtla
Melekmelekizzz@hotmail.de:

Meral Akşener Cumhurbaşkanı olmasını isterim çoğu erkeğe göre erkek gibi bayan.

4
4
yanıtYanıtla
Ak Yurekleesevdice.com@hotmail.com:

Abdullah Gül >>DevamAk parti >>Recep tayyip erdoğanChp >>Savcı sayanMhp >>Meral AkşenerBdp>>Selahattin demirtaşAday olarak görmek istediklerim.

5
1
yanıtYanıtla
sonmezsssonmezdag@hotmail.com:

savci sayan tayiperdondan da beter ulkeyi satar

yanıt0
yanıt0
CEHEPE NEHEPEyapmabunu@hotmail.com:

CHEPE KİMİ ADAY GÖSTERİRSE GÖSTERSİN otomatik man AKAPE YANİ RECO BAŞKAN-CUMHURBAŞKANI HER NE SAYARSANIZ SAYIN......CEHEPE AKILLI İSE MHP İLE ORTAK ADAYDA UZLAŞIR ONU BEREBER DESTEKLER

1
2
yanıtYanıtla
Hanernahremcrasu@hotmail.com:

Bu makama en uygun aday bana göre Kemal DERVİŞ tir.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title