Haberler

CHP'de Cumhurbaşkanlığı İçin İkinci Aday

Güncelleme:

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı çıkan CHP'liler ikinci aday için kolları sıvadı. Süheyl Batum, Emine Ülker Tarhan'ın ismini önerdi.

Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı çıkan CHP milletvekilleri ikinci aday için hazırlığa başladı. Ankara kulislerindeki bu iddiaları güçlendiren ilk adım ise CHP Milletvekili Süheyl Batum'dan geldi.

Milletvekili Batum, Ulusal Kanal canlı yayınında "çatı aday" Ekmeleddin İhsanoğlu ismine karşı çıktı. CHP'nin kendi adayını göstermesi gerektiğini söyledi.

İLK İMZAYI ATTI BİLE...

Köşk için alternatif aday olması gerektiğini söyleyen Batum, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş'ın ardından üçüncü aday için Emine Ülker Tarhan'ın ismini önerdi. Adaylık için henüz kendisiyle konuşmadığını söyleyen Batum, canlı yayında TBMM'ye sunulmak üzere hazırladığı dilekçeye ilk imzayı attı.

İKİNCİ ADAY ŞART

Bu arada CHP'li seçmenin İhsanoğlu'na tepki için sandığa gitmeyeceği belirtiliyor. Ankara kulislerinde ise Erdoğan'ın ilk turda seçilme şansını artıracak bu ihtimalin zayıflatılması için CHP'de ikinci bir adayın çıkarılacağı iddia ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Emine Ülker Tarhan Bedii Süheyl Batum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (130)

Adımı yazdım:

2. Bir aday mı ? Ulan Chp her zaman hata yapmaya devam ediyorsun

48
9
yanıtYanıtla
esas ataturkcu:

bu adamin pesine gidip bide oy veriyorsunuzya allah size akil fikir versin

51
5
yanıtYanıtla
öğretmen:

tamam oldu işte 2.tura selahattin demirtaş ile erdoğan çıkar .erdoğan yüzde 70 alır.

37
3
yanıtYanıtla
tr:

OYUM BAŞBAKANIMIZAAAAA ! GEZİZEKALILARA OY YOK !

25
14
yanıtYanıtla
sasddgdfgdfgfdonur_00511@hotmail.com:

biz gezizekalıysak siz hakiki gerizekalısınız ahahah :)

yanıt0
yanıt0
kartal:

RTE ye çalıştığınız için sizi kutlarım

32
3
yanıtYanıtla
Esra:

CHP''de Paralel yapılanma ! Paralel CHP

24
9
yanıtYanıtla
izmirli:

oylar demirtaşa

15
15
yanıtYanıtla
zaza:

EKMELEDDİN ABD İSRAİL CHP MHP ELELE DARBE YAPMAYA

21
9
yanıtYanıtla
Nuh TUFAN:

CHP yine CORTLADI

20
8
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title