Haberler

CHP'de 'İhraç İstemi' Kavgası: Elinden Geleni Ardına Koymasın

Güncelleme:

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, 'seçimlerde çalışmamakla ve partiye ihanetle' suçladığı CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Volkan Canalioğlu'nun partiden ihracını istedi. Canalioğlu'na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu sahip çıktı. Bekaroğlu, "Volkan Bey bizim çok değerli bir arkadaşımızdır, üyemizdir. Disiplin suçu işlediğine dair bir bilgiye şu ana kadar sahip olmadım" dedi.

"BÖYLE BİR SUÇ İŞLENDİĞİNİ BİLMİYORUM"

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in tutumunu eleştiren Bekaroğlu, şunları söyledi:

"Ne yapacak? Volkan Bey'i partiden ihraç mı edecek? Volkan Bey'in partiden ihraç edilmesiyle ilgili Ankara'ya ulaşan bir bilgi yok. Partiden ihraç için 'Seçim çalışması yapmadı' gibi bir gerekçe öne sürülemez. Disiplin suçu gerektirebilecek durumlar tüzükte belirlenmiştir. Böyle bir suç işlediğini bilmiyorum, bize ulaşan bir bilgi de olmadı. Volkan Bey halen PM üyesi olan, bir dönem genel başkan yardımcılığı da yapmış değerli bir arkadaşımızdır."

"HERKESLE KAVGAYI SİYASET SANIYOR"

"Haluk Pekşen valiyle kavga eder, belediye başkanıyla kavga eder, imamlarla kavga eder, basınla kavga eder, imam hatiplilerle kavga eder... Herkesle kavgayı siyaset sanıyor. Kim akıl veriyorsa yanlış veriyor. Elinden geleni ardına koymasın. Başarısızlığına kılıf aramasın." (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Politika

Volkan Canalioğlu Mehmet Bekaroğlu Haluk Pekşen Trabzon Sıkıcı Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (8)

metin-x:

Haydi bakalim. . . . isbirligi yaparak 10 secim kaybettiniz hala Bahceli ile ikiniz istifa etmediniz. . . . . . simdi sira Recepi Baskanliga tasiyip Anayasayi degistirerek Türklügü Anayasadan silmek. . . . Türkiyenin ismi Anayasada ne olacak acaba. . . . . buldum. . . . . Tayyipistan. . . . . bakin ikisinin basindada T harfi var. . . . öteki harfleri bosverin gitsin. . . . bu ülke artik Recepin özel mülkiyeti. . fabrikalari gitti ama gemicikler sagolsun )))))

3
5
yanıtYanıtla
metin-x:

Bravo Kilictaroglu. . . . Bahceli ve sen cok uyaniksiniz. . . . ilk numaraniz dayatma aday ihsanoglu numarasi superdi. . . . sonradan Cemaate ve PKKya destek verip oylarin AKPye kaymasi numarasida güzeldi bu numarayi iyiki kimse cakmadi. . . . istifa etmeyin 404 yapistiricilari nasilsa cok. . . . simdi hedef 2023. . . . sonrada 2071. . . Halifeleri hazirlayin suriyeye cikarma yapacagiz. . . Mitciler suriyeden 8 füze atin biz hücuma gecelim ))))))

2
2
yanıtYanıtla
KILICTAROGLU:

Sayin Bakanim Saatin yelkovanlari dönüyor dolaniyor neden hep 10a kadar gösteriyor Bahceliiiii kos Yetis Saatin sayilarini calmislar saat dönüyor dolaniyor 10a Kadar gösteriyor. . . . encok bu Davutoglundan süpheleniyorum. . . . yolsuzluk yapanlarin kolarini koparirim demistiya. . . . saatin sayilarinida o koparmistir mutlaka ))

1
1
yanıtYanıtla
eski chpli:

Chp içinden bi parti veya bolunme yasanacak baykaldan sonra bitirdiler partiyi

0
2
yanıtYanıtla
rizeli:

Bekaroğlu sen çok doneksin eskiden chpye faziletteyken hep ickico bunlar demistin başka partimi bulamadın girecek

1
1
yanıtYanıtla
metin-x:

Bahceliiii kos Yetis bu Davutoglu Saatin yelkovanlarinida koparacak diye cok süphelenmeye basladim. . . . yelkovanin büyügünü sen al kücügünü ben alip evde saklayalim. . . . Zamani gelince Saati evden sifirlariz olur biter. . . Saat 12yi göstermesede olur )))

1
0
yanıtYanıtla
izmirli:

Bunların hepsi bi tuhaf

1
0
yanıtYanıtla
metin-x:

Saate ikidebir bakip heyecanlanmayin Sayin Bakanim . . . . Saatin yelkovanlari dönüp dolanip Tilkinin dönüp dolasip kürkcü dükkanina gelmesine benziyor yakinda yine 12ye gelir. . . . . 10 secim kaybettik 12ye daha iki Saat var. . . . daha vaktimiz cok. . . . . iki secim daha kaybederiz Saat 12 our ))))

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title