Haberler

CHP'li 81 İl Başkanı Bir Araya Gelecek

Güncelleme:

CHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Değirmenci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gülşehir ilçesindeki Kapadokya Kartal Otel'de bu akşam düzenlenecek toplantının amacının, "olağanüstü kongrede Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermek" olduğunu söyledi.

İl başkanları olarak partide daha etkili olmak istediklerini ifade eden Değirmenci, şunları kaydetti:

"Parti kültürüne uymayan bir takım gelişmeler oldu. Parti içinde değerlendirilmesi gereken konuları bazı arkadaşlarımız direk basınla paylaştı. Genel başkanımız da bu sürecin fazla uzamaması adına kurultay kararı aldı. 5-6 Eylül'de yapacağımız kurultay öncesinde 81 il başkanımızı burada misafir edeceğiz. Akşam saatlerinde bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yapacağız. Değerlendirmenin konusu genel başkanlık olmayacak. Zira hedefimiz Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermek."

PARTİ MECLİSİ ÇALIŞMALARI

Partinin kurumsal yapısına uygun parti meclisi oluşturmak istediklerini dile getiren Değirmenci, şöyle devam etti:

"Oluşturulacak parti meclisindeki bazı kişilerin tasfiye edilmesini sağlamaya çalışacağız. İl başkanları olarak hedefimiz bu partinin kurumsal yapısına uygun insanların parti meclisinde olmalarını sağlamaktır. Bunun dışında il başkanları olarak, parti meclisinin oluşumunda etkili olmak istiyoruz. Partinin en büyük lokomotifi il başkanlarıdır. Yıllardır süre gelen kurumsal yapı içerisinde bundan böyle il başkanları olarak daha etkili görev almak istiyoruz. Yarın saat 11.00'de yapacağımız basın açıklamasıyla alınan kararları paylaşacağız. Toplantıya katılamayacak il başkanlarımız da burada alınacak kararlarda bizimle beraber olacaklarını belirtti."

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Gülşehir Nevşehir Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title