Haberler

CHP Çorum Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili aday tanıtım toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili aday tanıtım toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Aday tanıtım toplantısına CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Çorum milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, milletvekili adayları Muharrem Bozdoğan, Dinçer Solmaz ve Saim Topgül, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları, belediye başkanları ile partililer katıldı. Seçim şarkıları eşliğinde salona giriş yapan adayları salonda yer alan partilileri selamladı.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi döneminde yasaksız bir Türkiye oluşturacaklarını belirterek, "Yoksulluğu sıfırlamak istiyoruz. Nasıl sıfırlanacak biliyor musunuz? 77 milyon yurttaş vergi mükellefi. Şu saatte Çorum'da doğan bir bebeğimiz vergi mükellefi olarak doğdu. Herkes buradan çıktığında makara gibi devlete yani maliyeye çalışacak. CHP'de diyor ki, 77 milyon yurttaş siz hepiniz geliyorsunuz devlete verginizi ödüyorsunuz. Bizde vicdan adaletiyle, Allah'ın adaletiyle 77 milyona eşit dağıtmak istiyoruz eşit. Para da var, pul da var. 77 milyon huzur içerisinde yaşayacak. Ekonomik programımız, barış programımız demokrasi ve özgürlük programımız hazır inşallah 8 Hazirandan sonra sizlerin de desteğiyle burada pırıl pırıl kardeşlerimiz göreve gelecek. Onlar sizlerin desteğiyle buraya geldiler. CHP bunu sadece kendi partisi için değil tüm siyasi partiler için zorunlu hale getirecek. Siyasi partiler yasasını değiştireceğiz. AKP'li kardeşim de MHP'li kardeşim de kendi vekilini Çorum'da seçecek bundan sonra Ankara'dan tayinini beklemeyecek. Ben pırıl pırıl milletvekili adaylarımızı size emanet ediyorum. Sizle de Allah'a emanet ediyorum" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Gürsel Tekin Tufan Köse Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title