Haberler

CHP Çareyi "Canlı Billboard"da Buldu

Güncelleme:

Astıkları pankartlar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından toplanan CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, ilginç bir yönteme başvurdu.

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yürütülen kampanya kapsamında astığı pankartları Büyükşehir Belediyesi'nin toplamasına "Canlı Billboard"la çözüm buldu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PANKARTLARI TOPLATTI

Çankaya Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun tanıtımını içeren pankart asma çalışması yapan CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi'nin engeliyle karşılaştı. Astıkları pankartlar gece yarısı operasyonuyla toplanan İlçe Örgütü çareyi "canlı billboard" da buldu.

"GÖNÜLLÜ GENÇLER PANKART OLDU"

30 Mart Yerel Seçimlerinde yaşadıkları olaylı pankart gerginliğinden sonra Büyükşehir Belediyesi'nin yine bir seçim klasiği çalışması içinde olduğunu belirten CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, "Büyükşehir Belediyesi CHP'ye çelme takma tavrından vazgeçmiyor ama bizde çare tükenmez. Gönüllümüz çok. Gördüğünüz gibi her biri canlı billboard oldu ve sokaklara çıktı. Biz yine kampanyamızı yürütüyoruz" dedi.

"KÖTÜYLE KÖTÜ OLUNMAZ"

Gece gündüz astıkları pankartların yine kötü niyetle bir gecede söküldüğünü belirten Perçin, "Büyükşehir Belediyesi, kendi sorumluluğunda olmayan sokaklardaki pankartları bile toplama cesareti gösteriyor. 30 Mart'ta barbarlıkla karşılaştık. Gençlerimiz darp edildi hastanelik oldu. Kötüyle kötü olunmaz dedik ve vakit kaybetmeden sokak sokak canlı billboardlarımızla dolaşmaya başladık. Hem vatandaşa ilginç geliyor hem de toplanma sıkıntısı yok. Çocuklarımızı da bu halleriyle toplayacak değiller ya. Gerçi bunlar her şeye bir kılıf buluyor. Dikkatli olmak lazım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Çankaya Belediyesi Mehmet Perçin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

CHP Nediyorsa tersini yapmak makbüldür:

CHP Gökçeği kötüledikçe oy veresim geliyor bir daha aday olsun chp itiraz etsin yine oylar gökçeğe

8
7
yanıtYanıtla
Orhan Kaptan:

bu CHP nin istedigi secilmiyor diye bir yerlerini parcaliyorlar ama yine nafilesecim sonunda artik kilictaroglunu bir yerlere postalarla bahceliyle el ele

6
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title