Haberler

CHP Çanakkale Milletvekili Erkek Açıklaması

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, "2019'da partimizi Çanakkale'de yeniden birinci parti ve genelde iktidar yapacağız" dedi.

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, "2019'da partimizi Çanakkale'de yeniden birinci parti ve genelde iktidar yapacağız" dedi.

Erkek, yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile meclisteki makam odasında görüştüğünü belirterek, 1 Kasım seçimlerinin değerlendirilmesi ve partinin kurultay sürecinin ele alındığını söyledi.

CHP'nin Çanakkale'deki kongre takvimini Kılıçdaroğlu'na sunduğunu anlatan Erkek, kongrelerin bir demokrasi şölenine dönüşeceğini ve partinin bu süreçten güçlenerek çıkacağını ifade etti.

Tüm kongrelerin tamamlanıp büyük kurultayın gerçekleşmesinin ardından bir bütün halinde 2019 seçimlerine hazırlanmaya başlayacaklarını anlatan Erkek, "2019'da partimizi Çanakkale'de yeniden birinci parti ve genelde iktidar yapacağız" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çanakkale'yi çok önemsediğini anlatan Erkek, "Kongrelere ilişkin bilgileri dikkatle dinledi, sorular sordu. Ben de barışın kenti Çanakkale'nin ismine yaraşır biçimde kongreleri atlatacağını, partimizin her kademesinde olduğu gibi, mahallelerimizde ve köylerimizde parti içi demokrasinin yaşama geçirildiğini, ilçe ve il kongrelerimizde de benzer tablonun oluşacağını ilettim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem Erkek Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title