Haberler

CHP Çanakkale Milletvekili Erkek Açıklaması

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, "Olağan kurultay sürecindeyiz.

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, "Olağan kurultay sürecindeyiz. Biz parti içi demokrasiyi işleten, yaşayan bir partiyiz. Diğer partiler gibi değiliz. Onun için bizde adayların çıkması doğaldır. Partiye emek vermiş insanların aday olması da demokratik bir haktır" dedi.

Erkek, 1 Kasım seçimlerinin ardından partisinin Bayramiç ilçe teşkilatını ziyaret edip, seçim sürecinde gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Partililer tarafından karşılanan Muharrem Erkek, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimleri ve CHP'nin kurultay sürecini değerlendirdi.

Erkek, partisinin kurultayının muhtemelen 15 Ocak'ta yapılacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Olağan kurultay sürecindeyiz. Biz parti içi demokrasiyi işleten, yaşayan bir partiyiz. Diğer partiler gibi değiliz. Onun için bizde adayların çıkması doğaldır. Partiye emek vermiş insanların aday olması da demokratik bir haktır. Ben olağanüstü kurultay taleplerini doğru bulmuyorum. Zaten olağan kurultay sürecindeyiz. Bence kongrelerin devam ediyor olması, adaylar için bir şans. Adaylar birçok kongreye katılıp tabanla düşüncelerini paylaşıp kurultaya hazırlanabilirler. Ben genel başkanımızın ciddi çalıştığını düşünüyorum. Parti içi demokrasiye önem verdiğini biliyorum. Ben genel başkan sorunu görmüyorum şuanda. Biz daha çok çalışıp ön yargıdan kurtulmak zorundayız."

Erkek ve beraberindekiler daha sonra esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: AA / Yerel

Muharrem Erkek Çanakkale Bayramiç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title