Haberler

CHP Çan Seçim Bürosu Açıldı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi Çan Belediye Başkan Adayı Turgut Çetin’in seçim bürosu açılışı yapılan törenle açıldı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi Çan Belediye Başkan Adayı Turgut Çetin'in seçim bürosu açılışı yapılan törenle açıldı.

Seçim bürosunun açılışında bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çan İlçe Başkanı İmalettin Meriç, "Bu gün burada yeni bir başlangıcın ilk adımlarını atıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını yeniden Çan'da dalgalandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Çanakkale Milletvekili M. Serdar Soydan, "Hiç bir Hükümet, Cumhuriyetin değerleri ile uğraşmadı. Hiç kimse Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu Laik demokratik Cumhuriyet'i değiştirmek için caba sarf etmedi. Bu Hükümet başka Hükümet, bu seçim de başka bir seçim. Şimdi sadece 'bizi kim yönetecek?' 'Çan'da kim Belediye Başkanı olacak? Ona oy verelimin' dışında farklı bir seçime giriyoruz. Şimdiki Belediye Başkanı çok çalışmış olabilir. Çan'a hizmet ettiyse kendisine teşekkür ederiz. Sevgili gençler, siz nasıl bir Türkiye'de yaşamak istiyorsunuz, ona karar vereceksiniz. Yasakların olduğu bir Türkiye'de mi Hükümetin beğenmediği haberlerin internet sitesinden hemen kaldırıldığı, özgürce gezip dolaşıp telefonlarınızın dinlenmediği bir ülkede mi yaşamak istiyorsunuz? İşte buna karar vereceğiz. Ama ben inanıyorum ki bunların ipliği pazara çıktı. Bunlar yavaş yavaş değil, hızlı bir şekilde yürüyorlar. 30 Mart'ta gelin bütün Çan'lılar el ele verelim. Turgut kardeşimiz Çan'a hizmet eder mi etmez mi? Ali Sarıbaş'ın hizmetlerine bakın ona göre karar verin" dedi.

Soydan'ın konuşmasının ardından Konuşan Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, "Turgut arkadaşımız bu seçim bürosunun açılışı ile hizmet için varım diyor. Biliyorum ki buradaki bu kalabalık demokrasiye, tekrar kendi kendini yönetmeye geldi. 5 yılda Türkiye'de nasıl bir rant ekonomisi varsa bir beş yılda alışık olmadığınız Çan Belediyesi de rant ekonomisi ile idare edildi. Sadece devletin yaptığı yatırımların dışında Çan belediyesi ne yaptı? Türkiye'nin dışında başka uluslardan çektikleri paralarla Belediye'yi borçlandırdılar" dedi. Açılışta konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çan Belediye Başkan Adayı Turgut Çetin, "Çan'da Esnafın durumunu, işçinin, işsizin halini, anne baba olmayı, köylünün durumunu en iyi bilenlerdenim. Ben, hesap uzmanıyım. Çan'ın sorunlarını biliyorum. Çünkü ben, işyerinizdeyim, sokaklardayım, Caddelerdeyim, halkla iç içeyim. Halkın içinde olmaktan, sokakta gezmekten korkmuyorum. Çünkü ben, içinizden biriyim. Cumhuriyet Halk Partisi'ni, Çan'da iktidar yapmak için başta partimi, beni ve meclis üyesi arkadaşlarımı yalnız bırakmayacağınıza gönülden inanmaktayım. Ben Çan'a ve Çan Halkına güveniyorum. Bugün, bizi onurlandırdınız, mutlu kıldınız. Hepinize partim ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.

Gerçekleştirilen açılışa, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş, M.Serdar Soydan,Terzialan Belde Belediye Başkan Adayı Yusuf Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Emine Kardelen, Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer, Bayramiç İlçe Örgütü, Biga Belediye Başkan Adayı İsmail Işık, Biga Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ekrem Pala, Cumhuriyet Halk Partisi Yenice İlçe Örgütü ve çok sayıda Çan Halkı katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Serdar Soydan Çanakkale Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title