Haberler

CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor" Etkinliği

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'nın Çukurova ilçe belediyesinin tanıtım etkinliğine katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'nın Çukurova ilçe belediyesinin tanıtım etkinliğine katıldı.

Kılıçdaroğlu, beraberindeki bazı genel başkan yardımcıları ile parti genel merkezinin giriş kısmında düzenlenen belediye stantlarını gezdi.

Belediye Başkanı Soner Çetin'den çalışmaları hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu'na Atatürk portresi hediye edildi.

Belediye tarafından CHP'nin kedisi olarak bilinen "Şero" için yaptırılan kulübe de Kılıçdaroğlu'na gösterildi. Çetin'in "Şero için saray yaptık" demesi Kılıçdaroğlu ve yanındakiler tarafından gülüşmelere neden oldu. Kulübenin "Şero" için parti genel merkezine konulacağı belirtildi.

Etkinlik kapsamında Çukurova Belediyesinin çalışmalarının tanıtıldığı sinevizyon gösterimi de yapıldı.

Belediye Başkanı Çetin'in açıklamalarının ardından konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, insanların yaşam koşullarının ve belediyelerden isteklerinin giderek değiştiğine dikkati çekti.

Yerelde hizmetin artık sadece çöp toplamak, yol ve kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını ifade eden Cankurtaran, "Her yurttaşın eşit şekilde yararlanmasını sağlayacak çok daha geniş yelpazeli hizmetlerden bahseder olduk." dedi.

Katılımcı demokrasinin kendisini yerelde şekillendirdiğini aktaran Cankurtaran, CHP'li belediyelerin bu kapsamda Türkiye'de ilk olan projelere imza attığını ancak tanıtımının iyi yapılamadığını anlattı.

Cankurtaran, bu nedenle söz konusu etkinliği düzenlediklerini belirtirken tüm katılımcı belediyelere teşekkür etti.

Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ise ilk yerel seçimlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanma hedefi ile çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

CHP'li belediyelerin merkezi yönetimin eksikliklerini de tamamlayarak çalışma yürüttüğünü aktaran Sındır, "Esas olan CHP bayrağına layık, onu hak eden halkının yanında, ona hizmet eden özellikle sosyal belediyecilik anlayışını yerine getirmek hepsinden daha önemli." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Çukurova Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title