Haberler

CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Önen AK Parti'ye Geçti

Güncelleme:

CHP Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve eski İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Önen, AK Parti'ye katıldı.

AK Parti Antalya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, CHP Büyükşehir Meclis Üyesi ve eski İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Önen'in, dün Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Antalya Havaalanı'nda karşıladığı belirtildi.

Açıklamada, burada düzenlenen törenle Önen'e Erdoğan'ın "Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın" diyerek AK Parti rozeti taktığı aktarılan açıklamada, Önen'in de istifasını yazdığı veda mektubuyla duyurduğu vurgulandı.

Törende Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Partili milletvekilleri ve belediye başkanlarının da hazır bulunduğu kaydedildi.

CHP Konyaaltı Büyükşehir Meclis Üyesi Önder Önen, CHP'li Muratpaşa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Merthatun ve MHP'li Kumluca Büyükşehir Meclis Üyesi Halil Karataş, MHP'li Finike Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Özbek'in ardından AK Parti'ye geçen dördüncü isim oldu.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title