Haberler

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çilsal, İncesu'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, İncesu ilçesinde pazarı gezdi, esnafı ve MHP ile AK Parti seçim bürolarını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, İncesu ilçesinde pazarı gezdi, esnafı ve MHP ile AK Parti seçim bürolarını ziyaret etti. Çilsal, her pazarcı esnafının sattığı ürünle ilgili espriler yaparken, limon tezgahının önünde ise "Bizi limon gibi sıktılar, şimdi sıra sizde" dedi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan ve İncesu Belediye Başkan adayı Hüseyin Beğendik ve partililerle birlikte İncesu'da pazar yerini gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcı esnafını gezerken esnafın sattığı ürünlerle ilgili espriler yapan Çilsal, limon tezgahının önünde, "Bizi limon gibi sıktılar, şimdi sıra sizde. Bunları iyi bir sıkmak lazım", elma tezgahının önünde ise, "Bizi elma gibi soydular" dedi.

Pazar esnafını gezerek vatandaşlarla sohbet eden Çilsal, Cuma namazını, İncesu merkez Karamustafapaşa Camisi'nde kıldıktan sonra İncesu esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyareti sırasında MHP Seçim Bürosu'na da uğrayan Çilsal burada MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ve MHP İncesu Belediye Başkan adayı Aslan Topallı'ya seçimlerde başarılar diledi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, partisinin İncesu Seçim Bürosu'nda ise partililerle bir süre görüştükten sonra esnaf ziyaretlerine devam etti. Bu arada, AK Parti Seçim Bürosu'nu da ziyaret eden Osman Çilsal, burada AK Partililerden, vatan ve memleket için dua etmelerini istedi.

İncesu ziyareti, çay bahçesinde vatandaşlarla yapılan sohbetin ardından son bulurken, Osman Çilsal, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, İncesu Belediye Başkan adayı Hüseyin Beğendik ve partililer, İncesu'nun Kızılören mahallesine geçerek burada da vatandaşlarla sohbet edip esnafı ziyaret ettiler. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Osman Çilsal Ak Parti İncesu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title