Haberler

CHP Büyükşehir Adayından Sanatsal Seçim Propagandası

Chp Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan seçim propagandasını sanatsal hale dönüştürdü. Kent merkezindeki Yürüyüş Yolu'nda müzisyenler ve tahta bacaklar üzerinde yükselmiş üzerinde 'Halk adamı' yazan gösterici eşliğinde yürüyerek vatandaşlarla sohbet eden Tarhan, Kocaeli'ni sanat ve kültür kenti haline getirme sözü verdi.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan klasik tanıtımların dışına çıkarak kentin kalbi sayılan Yürüyüş Yolu'nda çeşitli noktalarda klasik gitar, çello ve yan flüt çalan sanatçılar eşliğinde yürüyerek vatandaşlarla sohbet etti. Üzerinde 'Halk adamı' yazan tahta bacaklar üzerinde yükselen kişi de etkinlik boyunca Tahsin Tarhan ile birlikte yürüdü.

Vatandaşlarla sohbette Kocaeli'nin sanayi kenti olmasının yanı sıra kültür ve sanat kenti olacağını söyleyen Tahsin Tarhan konuşmasına söyle devam etti:

"Kocaeli sanayi kenti olarak anılıyor ve artık sanayiyi kaldıramıyacak konumda. Biz sanat, kültür kenti, turizm merkezi kimliğiyle yola çıktık. Kocaeli'nin her köşesinde bizim yönetimimizde sanatla, kültürle ilgili faliyetler olacak. Her sokağın başında bir tiyatro ile bir müzisyenle karşılaşabilirsiniz."

Kocaeli'de ekonomi, sermaye, bilgi, teknoloji ve üniversitenin var olduğunu da söyleyen Tahsin Tarhan, "Bunlarla iletişim kurmayan da bir yönetim var. Biz diyoruz ki Kocaeli sanat ve kültür kenti olacak bundan sonra. Sanayi bir zenginliktir sanayi ye de ihtiyaç var. Ama bunun yanında kültür, sanat, spor, tarım ve turizmin ön plana çıkması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu. - İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Tahsin Tarhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title