Haberler

CHP Bolu İl Başkanı Karsu Hakkında Soruşturma İzni Verildi

Güncelleme:

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu'nun, 'Partinin içinde IŞİD'çiler var' sözlerine CHP Merkez Yürütme Kurulu tarafından soruşturma izni verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Kazım Karsu'nun 'Partinin içinde IŞİD'ciler var' sözlerine CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından soruşturma izni verildi.

CHP'de mahalle delege seçimleri sonrasında yaşanan gerginlik farklı bir boyut kazandı. CHP İl Başkanı Kazım Karsu'nun parti binasında yaptığı açıklamada, "Parti içinde IŞİD'ciler var" sözleri üzerine Parti Meclis Üyesi ve Bolu Milletvekili Tanju Özcan konuyu Parti Meclisi'ne taşıdı. İl Başkanı Kazım Karsu'nun bu sözlerinin kabul edilemeyecek bir durum olduğunu ifade eden Özcan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bu sözlerle ilgili soruşturma açılmasını istedi. CHP Parti Meclisi'nde alınan kararla CHP İl Başkanı Kazım Karsu'nun "Partide IŞİD'ciler var" sözleriyle ilgili soruşturma izni verildiği belirtildi. Bir milletvekilinin Bolu'ya gelerek o sözler hakkında araştırma yapacağı kaydedildi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu Tanju Özcan Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title