Haberler

CHP Bodrum İlçe Teşkilatı Seçmeniyle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından arış Meydanı’nda düzenlenen mitinge yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından arış Meydanı'nda düzenlenen mitinge yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Mitingde meydanı dolduran partililerin yanı sıra Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve CHP Muğla milletvekili adayları katıldı.

Mitingte konuşan CHP Bodrum ilçe başkanı Recai Seymen "Yolcudur Abbas bağlasan durmaz" diyerek başladığı konuşmasına şu şekilde devam etti; "Öyle bir seçim yaşıyoruz ki bu seçim değişik bir seçim. 92 Yıllık Cumhuriyet tarihinde böyle bir seçim yaşamadık arkadaşlar. Bir Cumhurbaşkanı alana inmiş muhalefet partileriyle yarışıyor. Böyle bir dönem yaşamadık. Böyle bir seçim dönemi, Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden beri böyle bir seçim dönemi yaşamadı. İki koldan devletin tüm imkanlarını kullanarak, tüm televizyon kanallarıyla, tüm imkanlarıyla iktidar mücadelesi yapıyorlar. Merak etmesinler 8'inde biz iktidarı alıyoruz onlardan"

Coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirilen miting yaklaşık 2 saat sonra sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Kocadon Bodrum Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title