Haberler

CHP Bodrum Çalışmalara Av. Burak Erbay ile Devam Etti

CHP Bodrum İlçe Örgütü seçim çalışmalarına adaylar içinde en genç Muğla Milletvekili adayı Av. Burak Erbay ile devam etti.

CHP Bodrum İlçe Örgütü seçim çalışmalarına adaylar içinde en genç Muğla Milletvekili adayı Av. Burak Erbay ile devam etti. Av. Burak Erbay Bodrum sokaklarında sezon başı çalışmalarına hız veren esnafları ziyaret ederek, "Yaşanacak Bir Türkiye" programını anlattı.

Muğla Milletvekili adayı Av. Burak Erbay'a esnaf ziyaretlerinde CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, Bodrum belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Niyazi Atare, CHP Bodrum İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer eşlik ederek, 7 Haziranda yapılacak genel seçimlerde CHP için destek istediler.

Gün içinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ÇYDD'nin İskele Meydanında düzenlediği etkinliğe katılan partililer, buradan halka açılan TGC Sahil Güvenlik Botunu gezerek, bot komutanından bilgi aldılar.

Akşam saatlerine kadar süren esnaf ziyaretlerinde Muğla Milletvekili adayı Av. Burak Erbay esnafa,"Yaşanacak Bir Türkiye" sözü veren Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun hazırladığı seçim vaatlerinin içinde Esnaf ve KOBİ'sinin sorunları olmayan bir Türkiye istediğini, esnaf ve KOBİ'nin ödedikleri yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullanacaklarını, esnafın da şirketler gibi kira, araç giderleri, iş yeri masraflarının vergiden düşeceğini, Bağ-Kur prim borcu olan esnafın sağlık hizmeti almaya devam edeceğini" söyledi.

Gün boyu süren esnaf ziyaretlerinin ardından başta CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve Bodrum Belediyesi başkan Vekili CHP'li Niyazi Atare olmak üzere CHP Bodrum İlçe Örgütü, Bodrum Belediyesi CHP'li Meclis yeleri ile birlikte Muğla Milletvekili adayı Av. Burak Erbay 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Bodrum Belediyesinin düzenlediği Fener Alayına katıldı.

Bodrum Marina'dan başlayarak Neyzen Tevfik Caddesi boyunca devam eden ve Belediye Meydanı'nda son bulan yürüyüşün ardından alana kurulan sahneye davet edilen Muğla Milletvekili adayı Av. Burak Erbay burada da bir konuşma yaparak,"Yedi düvele Türk milletinin gücünü gösterdiğimiz kurtuluş savaşının başlangıcı olan 19 Mayıs bayramımız kutlu ve mutlu olsun. İçimiz acıyarak bazı olaylar yaşıyoruz, üzülüyoruz. Bakıyoruz kurumlardan saldırıyorlar, bakıyoruz Andımızı yasaklıyorlar. Andımızda ne yazıyor, "Türküm, Doğruyum, çalışkanım" Neden yasaklıyorlar andımızı?, neden çocuklarımızın öğrenmesini istemiyorlar? Biz istiyoruz ki çocuklarımız Andımızı öğrensin. Değerli dostlarım biz 29 Ekim'leri, 23 Nisan'ları, 19 Mayıs'ları statlarda en coşkulu şekilde kutlamak istiyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burak Erbay 19 Mayıs Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title