Haberler

CHP Bilecik Gençlik Kolları Üyelerinden Huzurevine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Gençlik Kolları üyesi bir grup genç, Bilecik'te faaliyet gösteren huzurevini ziyaret gerçekleştirdiler.

Bilecik Huzurevi'ne gerçekleştirilen ziyarette, CHP Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Esentürk, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım ve çok sayıda genç katıldı. Gençler yapılan ziyarette yaşlılar ile çok güzel zaman geçirerek, onlarla çeşitli etkinlikler yaptılar. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden gençler, onların yaşadığı sıkıntıları 'not' ederek yapılması gereken her şeyin yapılacağının sözünü verdiler.

"Huzurevinde yaşayan yaşlılarımızın yalnız olmadıklarını gösterdik"

Huzurevi sakinlerinin yapılan bu ziyaretten çok mutlu olduklarını anlatan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Esentürk, "Onlara söz vererek ay bir kere ziyarete geleceğiz. Huzurevinde yaşayan yaşlılarımızın yalnız olmadıklarını gösterdik. Biz yaptığımız bu ziyaret ile huzurevinde yaşayan yaşlıların moral ve motivasyonunu en üst seviyede tutmak için elimizden gelenin yapacağımızın sözünü verdik. Bizi çok güzel ağırlayan Başta huzurevi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerimiz her ay devam edecek. Yaptığımız bu ziyaretin sosyal sorumluluk olduğunu düşünüyoruz ve herkesin o tatlı insanları ziyaret etmesini diliyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Onur Yıldırım Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title