Haberler

CHP'li Vekil Başbakan Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Güncelleme:

CHP'li Hüseyin Aygün, Başbakan hakkında, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik", "nefret" ve "hakaret" suçunu işlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik", "nefret" ve "hakaret" suçunu işlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

DİLEKÇE BAŞSAVCILIKTA

Aygün, Başbakan hakkındaki suç duyurusu dilekçesini Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdi.

"NEFRET SUÇU" İŞLEDİĞİNİ SAVUNDU

Aygün, suç duyurusu dilekçesinde Başbakan'ın Kanal 24 adlı televizyonda bir programda dini bir grup hakkında konuşurken "Bunların bir defa 3 tane önemli hasleti var; takiye var, yalan var, iftira var, üçünün neticesi fitne var, fesat var, bunlar Şia'yı geçmiş vaziyette. Şia bunların eline su dökemez" sözlerini sarf ederek Şia inancına mensup insanlara karşı nefret suçu işlediğini savundu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Aygün Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

MARDİNLİ METİNbeyazit_metin@hotmail.com:

BEN HABERE BAKARIM HABER Mİ? DİYE, BİR DE ADAMA BAKARIM ADAM MI? DİYE.

25
5
yanıtYanıtla
SAYIN APO BEBEK KATILLERIxavierlegrand60@hotm:

SEN KIMSIN PKK PISLIGI VATAN HAYINI SURATINA AYNADA BAK ,BEBEK KATILLERI !!!!!!!!!!!!!!

21
7
yanıtYanıtla
emincanemincan2009@live.de:

oldu bitti bu adam yaramaz yaramaz yaramaz yaramaz buda kendini adam yerine koymaya calisiyor yemezler birakin sunu adamda tip yok

18
3
yanıtYanıtla
KADİRHANkadihanguler@mynet.com:

HAHAHAHAHA YAVVV ARKADAŞ BU NE İŞTİR. PKK LI BİR İNSANDAN NE BEKLENİR DOĞRUSUNU YAPMIŞŞŞŞ

19
2
yanıtYanıtla
fatmagulfatmagul@gmail.com:

ne oldu akpliğler kudursdunuz gene. site sizin yandaşınız diye muhalefete burada yorumlara sansür uygulanıyor diye el birliği klavye kahramanı oynuyorsunuz. ne demiş adam 'şialardan bile beter' diyen şiilere hakeret ediyor bu haksızlıktır demiş. bu ülkede şii inanclı kimse yok mu? T.C. vatandaşı şiilere hakaret değilmidir bu? yani illaki partizan oluacagım diye haksızlıklara göz yumacaksanız nerede bahsettiğiniz adalet? doğru sözü kabul etmek gerek saldırganlığın baskının çözüm olduğunu mu sanıyorsunuz?

14
6
yanıtYanıtla
ediz yılmazediz33_demir_1980@hotmail.com:

sen değilmisin gezi olaylarında yalan yanlış haberlerle gençliğe kıymak isteyen.insanlıktan çıkmış gençliğe kıymak isteyen cellad seni milletvekili yapan zihniyete yazıklar olsun hain insan.

14
6
yanıtYanıtla
Kasetçi kemal...ozkanturker20@hotmail.com:

Hüseyin Aygün senin de allah belanı versin..

12
6
yanıtYanıtla
ENTEL-ZONTArealist@web.de:

Kamer Genc´in tahtina göz koymus...

14
4
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİshiluh21@hotmail.com:

ALEVİLERE ETTİĞİN HAKARETLERİNİ TEKER TEKER YEDİRECEĞİZ SANA AKP!!!

6
12
yanıtYanıtla
ahmetahmet.ozmen@evoratur.com:

ALEVİLERİN EN İYİ YAPTIĞI ŞEY KENDİLERİNE EZİLMİŞ SÜSÜ VEREREK SÜREKLİ AYKIRILIĞI HAK OLARAK GÖRMELERİDİR. ASİ DERSİMLİ BIRAKIN ARTIK BU YÖNÜNÜZÜDE AYRIMCILIK BİTSİN. AYRIMCILIK YAPAN BİR TOPLUM VAR ODA DEVAMLI EZİK ROLLERİNDEKİ ALEVİLERDİR. EZİLMEMELERİNE RAĞMEN EZİLDİK DİYEREK DEVLETTEN DEVAMLI BİŞEY KOPARMAYA ÇALIŞIP YUTRDIŞINADEVLETİ KÖTÜLEYEN ALEVİLERDİR.

yanıt0
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title