Haberler

CHP Balıkesir Milletvekili Havutça Açıklaması

Güncelleme:

Namık Havutça, "Bandırma Üniversitesi için iktidar partisini desteklemeye CHP'li milletvekilleri olarak hazırız" dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, "Bandırma Üniversitesi için iktidar partisine mensup milletvekilleri tarafından verilecek kanun teklifini desteklemeye CHP'li milletvekilleri olarak hazırız" dedi.

Bandırma Ticaret Borsası ve Odasının meclis toplantısında konuşan Havutça, Bandırma Üniversitesinin kurulmasına yönelik çalışmaları desteklediklerini söyledi.

Bandırma Üniversitesinin altyapısının hazır olduğuna dikkati çeken Havutça, "Artık doğmuş olan çocuğa isim verilmesinin zamanı gelmiştir. Bandırma Üniversitesi için iktidar partisine mensup milletvekilleri tarafından verilecek kanun teklifini desteklemeye CHP'li milletvekilleri olarak hazırız" ifadesini kullandı.

Son 10 yılda Bandırma-Biga hattında yapılan sanayi yatırımlarına da değinen Havutça, şunları kaydetti:

"Bu bölgenin gelişmesine şekil verecek 1/100.000'lik imar planları hala hazırlanmadı. Bu planlar bir an önce hazırlanmalıdır. Bu bölgedeki sanayi yatırımları yapılırken Bandırma Ticaret Odası ve Borsası by-pass edilmemelidir. Bizler sanayiye karşı değiliz ancak çevreye duyarlı sanayiyi de desteklemeye hazırız. 30 Mart yerel seçimlerinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesini kazanmamız halinde Erdek Körfezi, Kazdağları ve Kapıdağ Yarımadası'nın korunması bizim öncelikli tercihimizdir."

Kaynak: AA / Yerel

Namık Havutça Balıkesir Bandırma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title