Haberler

CHP Ayvacık İlçe Kongresi

CHP Ayvacık İlçe Kongresi'nde başkanlığa yeniden Mesut Bayram seçildi.

CHP Ayvacık İlçe Kongresi'nde başkanlığa yeniden Mesut Bayram seçildi.

Ayvacık Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seçimde ilçe başkanlığı için iki liste oylamaya sunuldu. Mevcut 137 delegenin oy kullandığı seçimde Mesut Bayram 102, Umut Sayı 33 oy alırken, 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Divan başkanlığını Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan'ın yaptığı kongreye CHP Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Bülent Öz, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan katıldı.

Kongrede konuşan Muharrem Erkek, "Gencecik iki arkadaşımızın burada demokratik bir şekilde ve arkadaşça bu göreve talip olması partimizin diriliği ve dinamikliği bakımından çok önemlidir. Kongre sonucu ne olursa olsun, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz" dedi.

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz ise seçimleri demokrasinin bir parçasını olduğunu ifade etti.

Kongrede güven tazeleyip tekrar başkanlığa seçilen Mesut Bayram'ın yönetim kurulu asil üyeleri, Erdem Çarıksız, Hüseyin Dinçer, Belkıs Duman, Güldane Küplü, Nurettin Öktem, Murat Övül, Emre Öz, Mehmet Seren, Süleyman Şahin, Burak Tahmaz, Şerife Türker, ve Adem Yıldırım'dan oluşuyor.

Kaynak: AA / Yerel

Muharrem Erkek Bülent Öz Çanakkale Ayvacık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title