Haberler

CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın'dan Söke Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Osman Aydın'dan Söke ziyaretleri. İlk olarak Söke'de parti merkezine gelen Milletvekili Osman Aydın, CHP'nin Hüseyin Gündüz Başkanlığı'ndaki yeni yönetimine başarılar diledi.

Daha sonra Söke Belediyesi'ne Söke CHP heyeti ile gelen Milletvekili Osman Aydın, Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ı makamında ziyaret etti. Söke CHP'de yeni bir enerji olduğunu, bu enerjinin hissedildiğini ifade eden CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın; "İlçe yönetimlerinin dinamik olması tüm örgüte dinamiklik getirir. 2015 yılı seçimleri öncesinde önemli bir sürece giriliyor. Gerek parti, gerekse parti ile belediye arasındaki uyum seçimlere mutlaka yansıyacaktır. Hem Söke İlçe yönetimimize yeni görevlerinde, hem de Belediye Başkanımız Süleyman Toyran nezdinde belediye yönetimimize başarılar diliyorum. Bizler Aydın milletvekilleri olarak her zaman örgütümüz ve belediyelerimizin yanındayız, destekçileriyiz" dedi.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Süleyman Toyran Hüseyin Gündüz Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title