Haberler

Deniz Baykal, Aday Tanıtım Toplantısına Katılmadı

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Antalya'da 26'ncı dönem milletvekili adayları, eski Genel Başkan ve 2'inci sıra milletvekili adayı Deniz Baykal olmadan tanıtıldı.

2 İSİM LİSTEDE YER ALMADI

7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından hükümetin kurulamaması ve 1 Kasım'da yeniden sandık başına gidilmesi kararıyla milletvekili adayları görücüye çıkmaya başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday listelerini büyük ölçüde koruyacağı açıklamasıyla Antalya milletvekili adayları şekillendi. CHP'nin 1 Kasım'da seçmen karşısına çıkaracağı adaylar arasında kendi isteğiyle aday başvurusunda bulunmayan 24'üncü dönem CHP eski Antalya Milletvekili ve 7 haziran seçimlerinde 13'üncü sırada Gürkut Acar ile 7 Haziranda seçimlerinde 14'üncü sırada yer alan İbrahim Keser aday başvurusunda bulunmadıkları için listede yer almadı. Acar'ın yerine ise Antalya'nın tek engelli milletvekili adayı Barış İşbilen 13'üncü sıradan, Keser'in yerine Meral Mengi ise 14'üncü sıradan gösterilmişti.

DENİZ BAYKAL ADAY TANITIMINA KATILMADI

CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına adaylar, CHP'li Belediye başkanları ve partililer yoğun ilgi gösterdi. Aday tanıtım toplantısına 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi CHP eski Genel Başkanı ve Antalya 2'nci sıradan milletvekili adayı Deniz Baykal katılmadı. Baykal'sız tanıtılan adaylar için İl Başkanı Semih Esen, adaylarla birlikte halka giderek kendilerini yeniden anlatacaklarını söyledi.

"YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

7 Haziran seçimlerinde çıkan sonucun partiler tarafından kabul edilmesini dilediklerini ancak gerçekleşmediğini belirten Esen, "Halkın refah içinde olduğu çalışanların emeğinin karşılığını anne, baba ve çocukların geleceği aydınlık gördüğü huzur ve barışın egemen olduğu çağdaş Türkiye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

CHP'nin seçmen karşısına çıkaracağı Antalya milletvekili adayları ise sırasıyla şöyle: "Niyazi Nefi Kara, Deniz Baykal, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın, Devrim Kök, Figen Çalıkuşu, Rafet Zeybek, Nusret Bayar, Deniz Filiz, Sultan Yeğen, Sevindik Gizli, Cavit Arı, Barış İşbilen, Meral Mengi"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (39)

Mahzun:

BAYKAL ERKEK ve EFENDİ BİR İNSAN YÜZLERCE KILIÇDAROĞLU DEYER, BAYKAL GİDELİ O GÜZELİM CHP , HDP, Lİ VE PKK, Lİ OLDU. .

30
41
yanıtYanıtla
gazi:

dhkp-c''lileri de unutmayalım! 90 yıllık chp yasadışı terör örgütlerinin işbirlikçisi oldu çıktı. . .

yanıt18
yanıt13
mine:

AYNEN DOĞRU KATILIYORUM. .

yanıt13
yanıt30
Doğan74:

Kilictaroglu aynen sayisal loto gibi aksam sabaha kadar iyi atiyor. Loto sonucu kocaman bir sifir aksam ile sabah soyledigi birbiri ile celisiyor....

18
18
yanıtYanıtla
RAHŞAN:

KILIÇDAROĞLUNU CHP Yİ , ONYEDİNCİ KEZ HEZİMETE , YENİLGİYE UĞRATACAĞI , İÇİN MİLLETÇE, ÇILGINCA ALKIŞLAYACAĞIMIZ , BİR KASIMI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ. .

16
15
yanıtYanıtla
UMRANIYELI TUNC:

KURTAR BIZI DENIZ BAYKAL BABA BU KILICDAR OGLUNDAN. . . . . ATATURKUN PARTISI NE HALE GELDIIII ARTIK OY YOK

21
10
yanıtYanıtla
antalyalı:

baykal gelsin bizdende oy yok. siz şimdilik akp ye atın. kılıcdaroglu gidincede biz atarız akp ye

yanıt0
yanıt0
KÖYLÜ:

kadrolarıyla projeleriyle işçi çiftçi asgari ücretlinin sorunlarına CHP den başka gerçekçi çözüm arayan var mı ama beğenilmez çünkü din tüccarlığı siyaseti yapılıyor. . .

12
16
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

CHP PARTİ OLSA DENİZ BAYKALI CAMDAN AŞAĞI ATARLAR. ADAM TAM AKP PİYONU ERDOĞANA SİİRTTE SEÇİMLERİN YENİLENEREK VEKİL OLMASININ ÖNÜNÜ AÇAN ŞAHSİYET SONRASINDA DA LAİKLİK MİTNGLERİ VE STATÜKOCU ZİHNİYETLERİYLE AKP NİN BU KADAR PARLAMASINA NEDEN OLDU. 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE DE ERDOĞAN CHP İÇİNDEKİ PİYONU İYİ BİLİYOR GENEL BAŞKANI MUHATAP ALMIYOR BAYKALI ÇAĞIRIYOR ARALARINDA ANLAŞTILAR CHP KOALİSYON OYUNUNDA 2 AY UYUTULDU. BU ARADA AKP BİNLERCE ATAMA YAPTI. BAYKAL AKP DE OLMALIYDI. EKMEK HARAM ONA

16
11
yanıtYanıtla
Makara:

BUNUN DA SARAYA GTMEK IÇIN KANI KAYNIYOR AMA TEPKIDEN ÇEKINIYOR. . . SATINALMA SEZONU AÇILDI;UZUN ADAM KESENIN AGZINI AÇTI. .

7
17
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title