Haberler

Arınç-Gökçek Polemiğine En Çok Sevinen İsim CHP'li Nazlıaka Oldu

Güncelleme:

Melih Gökçek'le sürekli problem yaşayan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Arınç-Gökçek polemiğiyle ilgili "Yakaladığım kulakları kopartmak Arınç'a nasip oldu" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, "Bir Roma atasözü 'kurt kulaklarından yakalanır' der. Gökçek'i kulaklarından yakaladım ama o kulakları kopartmak Bülent Arınç'a nasip oldu. Ankara'yı derebeylik sistemi ile yöneten bu kişi ve zihniyetin hak ettiği cezayı alacağını umuyorum" dedi.

"4 YILLIK VEKİLLİĞİM BOYUNCA 100'Ü AŞIN SORU ÖNERGESİ VERDİM"

Nazlıaka, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında 4 yıllık milletvekilliği boyunca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'yla ilgili 100'ü aşkın soru önergesi verdiğini söyledi.

Önergelerine sessiz kalanların, bugün kendi istikballeri için kirli çamaşırları ortaya dökmeye başladığını ileri süren Nazlıaka, Gökçek hakkındaki iddialarda yeni bir şey olmadığını söyledi.

"YOLSUZLUK GÖKÇEK'İN FITRATINDA VAR"

Nazlıaka, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Onunla ilgili dile getirilecek 100 değil, 1 milyon 100 konu bulunmakta. Yolsuzluk Gökçek'in fıtratında var. Yeni olan şey Arınç'ın söylediklerinin içerikleri değildir. Yeni olan bir hükümet yetkilisinin bu konuları dile getirmesidir. Bugüne kadar Gökçek'in suçlarını saklayanlar, pazarlık konusu yapanlar, bugün birden bire eteklerindeki taşları dökmeye başladılar. Gökçek'in suçlarının bugüne kadar üstünü örtenler de aslında bu suçların birer ortağıdır."

"GERÇEKLER ER YA DA GEÇ ORTAYA ÇIKACAK"

Gökçek ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın birbirleri hakkındaki karşılıklı açıklamalarının ardından yapılan suç duyurularını hatırlatan Nazlıaka, bu soruşturmaların bir an evvel sonuçlanmasının beklediklerini, gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkacağını kaydetti.

"GÖKÇEK'İ KULAKLARINDAN YAKALADIM AMA O KULAKLARI KOPARTMAK ARINÇ'A NASİP OLDU"

Nazlıaka, "Bir Roma atasözü 'kurt kulaklarından yakalanır' der. Gökçek'i kulaklarından yakaladım ama o kulakları kopartmak Bülent Arınç'a nasip oldu. Ankara'yı derebeylik sistemi ile yöneten bu kişi ve zihniyetin hak ettiği cezayı alacağını umuyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Aylin Nazlıaka Bülent Arınç Roma Politika Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (50)

CEMAL CAMCI:

NAZLI AKA DA MANKEN GİBİ KADINMIŞ. CHP NİN BAŞINDA DENİZ BAYKAL OLSAYDI BU KADININ İÇ KALESİNİ ÜÇ GÜNDE FETH EDERDİ

12
21
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

AKP GEZİ ZEKALİLARDAN KESİNLİKLE İYİDİR.....

4
21
yanıtYanıtla
adem doğan:

ÖZGECAN KARDEŞİMİZİN KATLEDİLİŞİNİ OYNAYARAK PROTESTO EDEN KİŞİ OLARAK KALICAKSIN AKLIMDA

10
9
yanıtYanıtla
kaanMobil-ANDROID:

zavallı,beyinsiz kadın. bu kadar cahil bir zihniyet konuştuğu boş sözlerinden belli. mercimek kadar aklıyla eleştiri yapmaya çalışıyor. manken.

2
15
yanıtYanıtla
HARUN HARLI:

IKI MÜSLÜMANIN KIN VE NEFRETLE BIRBIRLERINE SALDIRMASINA EN COK SEYTANLAR SEVINIR.

7
9
yanıtYanıtla
Ankaralı:

Sayıştay en son ne zaman Ankara Büyük Şehir Belediyesini denetledi acaba. Hiç bir şey bulamadı mı? Yoksa bulduklarını hasır altı mı etti?Ankara''da yapılan yolsuzlukları Ankaralı mütahitlere sorun. O zaman bilirsiniz ne dümenler döndüğünü

15
0
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

OTURUŞ SÜPER... KEMİĞİ HAVADA GÖRDÜLER.... AKP GEZİZEKALİLARDAN İYİDİR......

3
12
yanıtYanıtla
35:

YALAN EN ÇOK SEVİNEN BENİM BENN. . . YİYİN BİRBİRİNİZİ

7
8
yanıtYanıtla
hepsi aynı:

ha hırsızlık yapmıssın ha hırsızlıga goz yummussun arınc senınde onlardan fazla kalır yanın yok

11
1
yanıtYanıtla
gercekmobilWeb@haberler.com:

mesele polemik degil bu baslik atan tengo yanlis atmis parca parca satmis diyor bu turkiyeyi nasil talan edildiginin dik alasidir goz yumulmamasi gerek akp bunlari tasfiye etmeli 17 25 aralik yapilan yolsuzluk da dahil gercekleri ortaya koymali bu kirle yola gidilmez vicdankarda pas baglar bi yanlisi baska yanlislarla kapatmamali gerceklerin bir huyu vardir er veya gec gun yuzune cikar saklamak bastirmak guc kullanarak gizlemek ahlaken ne kadar dogru cozum sureci pkk yi guclendirmekten baska bir ise yaramaz cozum sureci askere bir frangadir firangalar cozulmeli cozum bu

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title