Haberler

CHP Aliağa Adayı Barış Eroğlu: "Şakran, Sığacık Gibi Markalaşacak"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, Aliağa’nın deniz turizmi ve günübirlik turizme yönelik altyapı yatırımlarını hızla yaparak Yeni Şakran’ı Sığacık gibi markalaştıracaklarını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, Aliağa'nın deniz turizmi ve günübirlik turizme yönelik altyapı yatırımlarını hızla yaparak Yeni Şakran'ı Sığacık gibi markalaştıracaklarını açıkladı.

CHP'Lİ EROĞLU'NDAN YENİŞAKRAN'A MÜJDE!

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu ekibiyle birlikte Yenişakran Pazarcı Esnafı ve halkla buluştu. Birçok kez pazarcı esnafıyla buluşan Eroğlu, Yenişakran esnaf ve halkına müjdeyi verdi. Pazarcı esnafının en büyük sıkıntısı olan Pazar yeri için Eroğlu, Yenişakran kapalı pazar yeri sözü verdi. Şakran Pazaryerinde vatandaşlarla koyu sohbetlere giren genç Başkan Adayı gördüğü ilgiden memnundu.

İHMAL EDİLEN ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

Şakran'ın önemli altyapı eksiklikleri olduğunu vurgulayan CHP'nin Genç Başkan Adayı Eroğlu, "Yeni Şakran'ın en önemli sorunu yıllardır ihmal edilen kanalizasyon ve diğer altyapı ihtiyaçları. Bu konuda halkımızın ciddi beklentisi var. Göreve geldiğimizde ilk iş olarak Büyükşehir ile elele vererek Şakran'ın altyapı sorunlarını çözeceğiz" dedi.

ŞAKRAN'A KAPALI PAZARYERİ VE DÜĞÜN SALONU

Büyükşehir yasası ile belediyesi kapanan ve 30 Mart sonrası Aliağa'nın bir Mahallesine dönüşecek olan Şakran'a tek katlı pazaryeri yaparak pazarcı esnafının ve vatandaşların güneş altında, yağmur, çamurda alışveriş sorununu çözeceklerini kaydeden Eroğlu, "Şakran'a ihtiyaç duyulan altyapı ve üst yapı yatırımlarını yapacağız. Kapalı pazaryeri, düğün salonu başta olmak üzere tüm sorunları çözeceğiz" dedi.

ŞAKRAN, SIĞACIK GİBİ OLACAK

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, Aliağa'yı potansiyel özelliklerine göre markalaştıracaklarını belirterek, "Çaltılıdere'de, Şakran'da plaj düzenlemeleriyle Sığacık gibi marka olmuş bir cazibe beldesi yaratacağız. Turizm alanlarını, plajları düzenleyeceğiz. Şakran, Tüm Türkiye'nin tanıdığı, yaz turizmi ve yılın 12 ayı hafta sonu turizmi için uygun bir beldeye dönüşecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Barış Eroğlu Yenişakran Aliağa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title