Haberler

CHP Akhisar'da 4 Oy Farkla Şahin ve Ekibi Kazandı

Akhisar’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut Başkan İsmail Şahin, seçimi 4 oy farkla kazandı.

Akhisar'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut Başkan İsmail Şahin, seçimi 4 oy farkla kazandı.

Mevcut Başkan İsmail Şahin'in ve Ahmet Tınazlı'nın listelerinin yarıştığı CHP Akhisar İlçe Olağan Kongresi Otel Tütün Kışlık Büyük Salonunda yapıldı. Akhisar CHP ilçe kongresinde Divan Başkanlığı'na Dikili Eski Belediye Başkanı Osman Özgüven, Başkan Yardımcısı Feridun Gülbenli, Katip Üyeliği'ne ise Enes Gezgin seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasından sonra İlçe Başkanı İsmail Şahin, kongre üyelerine teşekkür konuşması yaptı. Kongrede konuşan CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada, 27 Aralık'ta İl Kongremizi tamamlanacağını belirterek, "Bu çalışmalarda tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri olmak üzere iki seçim geçirdik. Manisa'daki oy oranımız yüzde 25'lerde kaldı. Bundan sonra ne yapmamız gerekiyor? Bunların sorgulanması, masaya yatırılması ve araştırılması gerekiyor. Bundan sonra hiç bir karamsarlığa, hiç bir olumsuzluğa kapılmadan yarından itibaren çalışmalarımızı başlatmamız gerekiyor" dedi.

"MUHATAPLAR BURADA DEĞİL"

Delegelerin konuşmalarından sonra, Kongreye katılan 25. Dönem CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören; her iki adaya da başarılar dileyerek "Kim kazanırsa kazansın burada CHP kazanacaktır. Bu kongreler, çözüm bulma, arama, kongreler konuşma zamanıdır. Bu parti neden yüzde 25'i geçemiyor, neden Manisa'da yerel ve genel seçimlerde başarılı olamıyoruz. Manisa 17 ilçesinin kongrelerini 4 güne sığdırıyor. Nasıl başarılı olacağız? Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı vardır. Kongrelerde konuşalım, buralarda konuşamazsak, CHP'nin önünü açamayız. CHP Türkiye'nin sigortasıdır. Herkes görevini yapacak, Konuşulması gereken yerler bu kongreler, konuşuyorum ama muhataplar burada değil. Bizim birbirimizi sevmek mecburiyetimiz var. Beni 1. sıraya getiren, beni 8. sıraya getiren bütün CHP'lilere teşekkür ediyorum" dedi.

383 delegeden 358 delegenin katıldığı kongrede mevcut Başkan İsmail Şahin'in listesi 181 oy alırken, Ahmet Tınazlı'nın listesi 177 oyda kaldı. Seçimi kazanan Mevcut Başkan İsmail Şahin'in yönetim kurulu asil üye aday listesi; Tülin Abaka, Sezgin Akkaynak, Sabri Aras, Alper Ayan, Ayhan Boşnak, Umut Çavuş, Ali Kemal Çokgör, Hilal Tınmaz, Deniz Erdem, Hakan ERdost, Hüsnü Erer, Leman Gider, Server Goral, Zerrin Mastan, Mehmet Akif Menlik, Fevzi Minareci, Ayşe Okalıoğlu, Ali Sevgil, Cengiz Sevil, Durmuş Seyrek, Beşire Genç Sunay, Can Taşköprü, Lütfü Yavuz ve Ertuğrul Yılmaz'dan oluştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi İsmail Şahin Akhisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title