Haberler

CHP Akarbaşı Mahalle Komisyonu 3. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Etkinlikleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı İlçe Başkanlığı Akarbaşı Mahalle Komisyonu’nun kuruluşunun 3 yıl dönümünde partililer kahvaltıda bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı İlçe Başkanlığı Akarbaşı Mahalle Komisyonu'nun kuruluşunun 3 yıl dönümünde partililer kahvaltıda bir araya geldi.

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Erdal Çakıcıer'inde katıldığı etkinliğin açılışında konulan CHP Akarbaşı Mahalle Komisyonu Başkanı Ali Şahin, komisyonun partililer ve vatandaşlarla birlik, beraberlik içerisinden çalışmalarını yürüttüklerini kaydederek, "Parti içindeki çalışmalara aktif olarak devam ediyoruz. CHP'ye verilen her oyun kıymetli ve değerli olduğunu biliyoruz, parti içinde herkesin birlik ve beraberlik içinde çalışmaları gerekir. Artık parti içinde kavga değil birlikteliğin hakim olmasını istiyoruz bunun için mücadele edeceğiz" dedi.

CHP'nin Eskişehir'de 1. Parti çıkması için çalışacaklarını ifade eden Şahin, komisyon olarak bunun için mücadele edeceklerini parti içinde kutuplaşmaya neden olacak hiçbir grubun yanında yer almayacaklarını sözlerine ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Erdal Çakıcıer Odunpazarı Ali Şahin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title